"Megszakad a szívem, a poklot éli meg Katalin és Vilmos" - nyilatkozta a család ruhatervezője

Katalin, Vilmos
Northfoto -
Bár a walesi hercegi pár keveset kommunikál arról, hogyan érzi magát a megelőző kemoterápiás kezelésen részt vevő Katalin, a hozzájuk közelállók aggódnak.

Amaia Arrieta, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg ruháinak tervezője aggodalmát fejezte ki a pár iránt. Bár személyes dlgokat ő sem árult el, csupán ennyit nyilatkozott: "Megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklon mennek keresztül".

A ruhatervező korábban Instagram-posztban is biztosította a rákkal küzdő Katalint és a családot együttérzéséről. "Imádkozunk érte, szolidaritást vállalunk vele, támogatjuk és reméljük, mihamarabb felépül" - írta többek között. 

Arrieta nagyon közel áll a királyi családhoz, és megosztotta azt a pillanatot is, amikor felfedezte, hogy György herceg az általa tervezett ruhát viselte a Hello! magazin címlapképén. 

 "Nagy pillanat volt, mert ugyan eljöttek hozzánk ruhát varratni, de sosem tudhatod, hogy valóban hordani fogják-e, csak amikor megpillantot rajtuk, látod, hogy tetszik nekik a munkád" - emlékezett vissza a tervező, aki szorosan együttműködik a gyerekek dadájával, Maria Teresa Turrion Borrallóval.

Borrallót professzionálisan arra tanították, hogyan gondoskodjon a gyerekekről, azaz dadának tanult a híres Norland College-ban, ahol a tananyagok között szerepel a varrás, a főzés, a pelenkázás és az önvédelem is. Bővebben itt írtunk róla

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.