Sandra Bullock elárulta, mit érzett, amikor betörtek a házába, és a rendőrséget hívta

Los Angeles Premiere Of Paramount Pictures' 'The Lost City'
NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto - NurPhoto via AFP
rajongó sandra bullock betörés rendőrség
A higgadtságáért dicsérték a színésznőt, amikor nyilvános lett a rendőrséggel folytatott beszélgetésének felvétele. Sandra Bullock otthon volt, amikor egy férfi tört be a házába. A sztár egy szekrényben bújt el és hívta a 911-et.

Igyekezett higgadt maradni Sandra Bullock, amikor egy fekete ruhás alakot fedezett fel az otthonában. Aznap este Golden Globe-díjátadón volt, ezért fia a bébiszitternél aludt, a színésznő egyedül volt a házban. Bebújt az egyik szekrénybe, és onnan hívta a rendőrséget. 

Sandra Bullock
Higgadtságáért dicsérik, de valójában nagyon is félt Sandra Bullock, amikor a 911-et hívta
Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)

A betörő egy Joshua Corbett nevű férfi volt, aki beteges rajongója volt a színésznőnek. Először átmászott a drótkerítésén, majd becsengetett, végül bemászott egy ablakon. Corbett annyira el volt ragadtatva Bullocktól, hogy még egy levelet is hagyott az otthonában, amelyben kijelentette, hogy szereti őt és fiát, Louist.

A rendőrökkel folytatott 15 perces beszélgetés során a sztár, bár hallhatóan agódott, higgadt maradt, emiatt nagyon sok dicséretet kapott. Ám Sandra elmondta, hogy az eset valójában nagyon komolyan kihatott a mentális egészségére. 

„Arra gondoltam, hogy egyedülálló szülő vagyok, és ez a gyerek az életének legnehezebb pillanataiban csak a félelmet, a traumát és a szégyent fogja kapni tőlem, és úgy voltam vele, hogy nem zuhanhatok össze, nem rakhatok ekkora terhet a gyönyörű gyermekemre”nyilatkozta Bullock.

Az elkövetőt 5 év felfüggesztett börtönbüntetésre és pszichiátriai kezelésre ítélték, ám 2018-ban öngyilkos lett. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.