Rivális udvart akarnak, saját roadshow-t nyomnak: a britek átlátnak Harryn és Meghanon

Harry, Meghan Markle
Getty Images -
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
Mást kommunikálnak és más a valódi céljuk.

Királyi szakértők állítják, hogy Harry herceg és Meghan Markle közelgő nigériai útja csúnyán visszaüthet: a britek ugyanis átlátnak a terveiken, így semmi esély nincs arra, hogy visszaszerezzék a népszerűségüket. 

Phil Dampier királyi író úgy véli, Harry és Meghan többet ártanak, mint használnak afrikai látogatásukkal azzal, hogy összezavarják a közvéleményt, ráadásul az utazás célja is teljesen más, mint amit hirdetnek.  

„Ironikus és visszatetsző, hogy a néhai királynő nagyon szerette volna, hogy Harry és Meghan a Nemzetközösség nagykövetei legyenek, és a békét hirdessék az ötven nemzet között, de ők a királyi család tagjaiként nem voltak erre hajlandóak”

 - jelentette ki.  Hozzátette:  "valójában megpróbálnak felállítani egy rivális udvart, saját királyi roadshow-t nyomnak, de az emberek átlátnak rajtuk". 

A királyi szakértők többésge Meghan végzetes hibát követett el, amikor csatlakozott a királyi családhoz. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.