Zavarba ejtő fazonok és formák - ezek voltak az idei Oscar-gála legcsúnyább ruhái

Melissa McCarthy, 96. Oscar-gála
Oscars 2024: RED CARPET/FULLSHOT - Nick Agro
Oscar-gála ruhaköltemény
A legszebb ruhák után azokat az estélyiket is csokorba gyűjtöttük, amelyekkel viselőik alaposan mellé nyúltak.

Az idei Oscar-gála sem volt mentes botrányoktól, bakiktól és zavarba ejtő jelenetektől sem. Bár a vörös szőnyeges bevonuláson zömében igézően szép ruhakölteményeket csodálhattunk meg, azért akadtak olyanok is, melyek örökre felírták magukat viselőjükkel együtt a legrondább ruhák listájára.

Összeszedtük azokat a 2024-es kreációkat, amikkel alaposan mellé nyúltak a világsztárok:

Erika Alexander 

Az egyébként gyönyörű művész, író ezúttal felismerhetetlenné vált rosszul megválasztott hajával, sminkjével és ruhájával. Egy fehér, egyszerű szabású ruhát viselt, melyet egy fekete, lila, menta, átmenetes, habos, tüllös rátéttel rontott el. Ehhez egy hosszú fekete bársonykesztyűt és laptáskát választott. Haja oroszlánsörényként ölelte körül az arcát.

Erika Alexander, 96. Oscar-gála
Forrás: Oscars 2024: RED CARPET

Jacqueline Stewart

Fekete szaténruhát választott a tehetséges színésznő az idei Oscar-bevonuláshoz, mely kiemelte derekát és formás alakját, valamint elvonta a figyelmet azokról a testrészekről is, amiket nem akart megmutatni. Fel sem került volna a legrosszabbul öltözöttek listájára, ha az estélyi mellben nem lenne egy számmal kisebb a kelleténél. Ez erősen zavarta az összhatást. Tollas, leveles fejdísze pedig még inkább rontott megjelenésén.

Jacqueline Stewart, 96. Oscar-gála
Forrás: Represented by ZUMA Press

Ariana Grande

A törékeny testű, aprócska énekesnő sem választott jól, úgy nézett ki, mint egy vattacukor. Rózsaszín Giambattista Valli Haute Couture ruhája és a hozzá tartozó habcsók poncsó szó szerint elnyelte a hírességet. Az összképen még 2,5 millió dollárt érő 30 karátos, gyémánt berakásos, ékszer szettje sem segített.

Ariana Grande, 96. Oscar-gála
Forrás: Oscars 2024: RED CARPET

Cynthia Erivo

A színész-énekesnő egy nem túl ízléses Louis Vuitton fodros, bőr ruhát választott a 96. Oscar-gálára. Méregzöld kreációja a hátán leomló fodrokkal úgy festett, mint egy elegánsabb űrlény jelmez. Hatalmas, hegyes, színes körmei még inkább rontottak az összképen. 

Cynthia Erivo, 96. Oscar-gála
Forrás: Represented by ZUMA Press

Melissa McCarthy

Az elmúlt években óriási átalakuláson esett át a híres színésznő. Rengeteget fogyott és egyre nőiesebben is öltözködik. Pink-piros ruhaválasztása az idei Oscar-gálára azonban nem sikerült a legjobban. Tökéletesen is festhetett volna, ha csodás, piros estélyi ruháját nem rontja el ezzel a hatalmas pink ujjbetéttel, ami uszályként omlott le egész testén. Egyrészt ez a megoldás erősítette Melissa felsőtestét, másrészt pedig zavarba ejtően összenyomta viselőjét. A színésznő elől tupírozott, 70-es éveket idéző frizurája illett a ruhaválasztáshoz, de nem állt jól neki.

Melissa McCarthy, 96. Oscar-gála
Forrás: Oscars 2024: RED CARPET/FULLSHOT

Florence Pugh

Az Oppenheimer sztárja egy ezüst, űrlényruhát viselt az idei Oscaron. Ez a futurisztikus Del Core által megálmodott ruha olyan hatást keltett, mintha viselője a hüllők királynője lenne. Bár a törékeny testalkatú sztár alakjához szinte bármi passzol, ezzel az öltözékkel ezúttal nem aratott osztatlan sikert. Sminkje és frizurája azonban kifogástalan volt.

Florence Pugh, 96. Oscar-gála
Forrás: Represented by ZUMA Press

Billie Eilish

Bár a tehetséges énekesnő hű maradt egyedi stíluslához, mégsem egy rangos, vörös szőnyeges eseményre illő szettet választott. Chanel összeállítása egy neves amerikai egyetem diákjai között jól mutatott volna, de az Oscar-gálán kicsit alulöltözött hatást keltett. Egyetlen pozitívum azért volt az öltözékében, végre láthattuk Billie alakját, amit általában oversize darabokkal szokott teljesen elfedni.

Billie Eilish, 96. Oscar-gála
Forrás: Northphoto

Molly Simps

Nem meglepő, hogy többeket is inspirált az idei Barbie mozifilm. Molly Simps modell-színésznő is ennek jegyében választott magának ruhát az idei gálára. A szexi sztár azonban igen kihívó dekoltázst választott rózsaszín, légies estélyi ruhájához, mely a kebleit szinte alig fedte - igen ízléstelenül festett az eseményen.

96th Annual Oscars - Arrivals
Forrás: Variety via Getty Images/96th Annual Oscars - Arrivals

Ez is érdekelhet: 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.