színésznő Chateau Haut-Brion Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Kate Middleton lehet olyan szerencsés, hogy valódi hercegekkel tölti szabadidejét. A hollywoodi díva az álomgyári hercegeket most valódi kékvérűekre cserélte.

Jennifer a napokban Luxemburg hercegével, Roberttel költött el egy fenséges, hétfogásos ebédet egy igen patinás étteremben, Los Angelesben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 41 éves komika azonban csak vágyakozhat a hercegi nászra, Robert ugyanis boldog házasságban él feleségével és három gyermekével. Az összejövetelt, ahol a díva mellett többek között Sacha Baron Cohen és Adrien Brody színészek is részt vettek, a híres Chateau Haut-Brion étterem 75. születésnapja alkalmából rendezték. Jennifer mostanában egyre inkább kedvét leli a szórakozásban: a múlt héten az épp válófélben lévő barátnője, Courteney Cox mellett még 100 barátját látta vendégül egy kellemes összejövetel erejéig. Nem vitás, Jen tud élni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.