Teljesen átalakult Gypsy Rose Blanchard: Anya gyilkos kincse megváltoztatta külsejét

Gypsy Blanchard
Gypsy Blanchard -
szabadulás Gypsy Rose Blanchard külső változás átalakulás
Gypsy Rose Blanchard új életet kezdett, amihez új külső dukál: miután kiengedték a börtönből, teljesen átalakult.

Gypsy Rose Blanchard - akinek tragédiáját több dokumentumfilm is feldolgozta - teljesen átalakult külsővel jelentkezett be TikTok-oldalán. Mint ismert, a lányt Münchausen-szindrómás édesanyja 3 hónapos kora óta hazudta betegnek. Mivel maga is egészségügyi dolgozó volt, így tökéletes tüneteket talált ki és idézett elő - és addig nem állt meg, míg nem talált egy orvost, aki hitt neki. Az anya, Dee-Dee a többi között tolószékbe kényszeríttette lányát, fogait és nyálmirigyeit is eltávolíttatta. Gypsy végül 2015-ben rávette barátját, hogy ölje meg az anyját, mindketten börtönbe kerültek. 

Helyettesítő Münchhausen-szindróma

Egy pszichiátriai betegség, amely során a személy kitalálja, eltúlozza, súlyosbítja vagy előidézi az általa gondozott betegségét, hogy együttérzést, figyelmet és szertetet kapjon cserébe az odaadó gondozásért. 

A 32 éves lányt már szabadlábra helyezték, és azóta hatalmas változáson esett át: április jelentős hónap volt számára, mivel orrplasztikán esett át, hogy nőiesebb külseje legyen.

Ez a műtét mindössze egy hónappal azután történt, hogy bemutatta stílusos, vállig érő szőke haját, ami új fejezetet jelentett az életében, de a fogait is rendbe rakatta. 

Gypsy Rose Blanchard
Gypsy Rose Blanchard új külseje
Forrás: TikTok

A külsejében bekövetkezett átalakulások egybeestek a romantikus kapcsolataiban bekövetkezett jelentős változásokkal. Gypsy Rose nemrég vetett véget házasságának Ryan Scott Andersonnal, akinek 2022 júliusában egy börtönceremónián mondta ki a boldogító igent. Kapcsolatuk márciusban ért véget, mostanra pedg egy régi szerelem tért vissza az életébe: újra összejött volt vőlegényével, Ken Urkerrel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.