Leghosszabb lábú nő a világon: a 21 éves Macinek randiznia se könnyű - Fotó

Leghosszabb lábú nő a világon, Maci Currin
Maci Currin/Instagram -
Guinnes-rekord randizás rekord láb
Rengeteget csúfolták, nyolcévesen középiskolásnak nézték. Maci Currin 4 éve a leghosszabb lábú nő a világon.

A 21 éves austini Maci Currin négy éve tartja a Guinness-rekordot hosszú lábaival. Maci testmagassága 208 centiméter, jobb lába 134,3, míg a bal 135,36 centiméter hosszú. A leghosszabb lábú nő a világon nemrégiben elmondta, hogy alkata sok mindenben gátolja: ruhát is nehezen talál magára, randizni pedig kész rémálom.  A 21 éves, austini lány megszenved adottságaival, elmondta, TikTok- és Instagram-jelenlétével az a célja hogy más, hasonló, az átlagostól eltérő lányokat támogasson. 

Leghosszabb lábú nő a világon, Maci Currin
Leghosszabb lábú nő: Maci 4 éve tartja a Guinness-rekordot
Forrás: Maci Currin/Instagram

Sokan, amikor meglátnak, horrorfilm-figurának neveznek... Már óvodás korom óta én voltam a legmagasabb, amikor másodikos koromban a játszótéren álltam, volt, aki középiskolásnak nézett. Utáltam a magasságomat, rengeteget csúfoltak miatta. Most is gyakran bántanak, de van, aki odajön hozzám, megdicsér, hogy milyen szép vagyok és megkérdezi modellkedem-e. Mára megszerettem a testem: hiszen az enyém és egyedülálló 

- vallja Maci. 

Hozzá hasonlóan negatív tapasztalatokról számolt be korábban Ia Östergren svéd testépítő-modell, akinek a lábai több mint egy méter hosszúak. Mára azonban megbékélt vele és égigérő lábai a sikert is meghozták számára. 

 

A lány arról is mesélt, hogy jelenleg nem randizik senkivel, ugyanis szinte mindenki jóval alacsonyabb volt nála, ami mindkettőjüknek rossz érzés volt. Elmondta, nem csak a párkereséssel áll hadilábon, hanem ruhát is nehezen talál magára: általában rendelnie kell, így csupán két farmert váltogat.

Négy éve én vagyok a világ leghosszabb lábú nője. Egyáltalán nem dicsőség, nyugodtan elvehetné végre valaki tőlem. 

 

 

@maci.currin Minimum effort maximum slay #fyp ♬ original sound - Maci Currin

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.