Címkék: hastánc mindenkinek

Fórum - Test és lélek témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

80. DestinyÚj | Válasz | 2010-06-03 14:52:32

Kedves Hastánolni vágyók!

Hastánc csütörtökönként a Gellért téri Forma Stúdióban 19:30-20:50-ig.

Szeretettel várok mindenkit, aki kedvet érez a hastánchoz.
Gyere el és próbáld ki ezt az igazán nőies és izgalmas táncot...

Részletekért kattints ide:
http://www.destiny.5mp.eu

79. kahenaÚj | Válasz | 2010-04-20 16:50:05

Jövőhét pénteken lejár a nevezési határidő az I. Kecskeméti Hastáncversenyre! Aki szeretne jönni, iparkodjon :)
www.kahena.hu

Puszi: Anett

78. KrisztaTÚj | Válasz | 2010-03-24 13:12:23

kedves Érdeklődők és Táncosok!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy nagyon szép produkciót :)
Azza Sheriff zenéjére készült, Madame Raqia Hassan és Tóth Bea közös koreográfiája, melyet az Awalim esten Tóth Bea táncolt el....
Címe: a szerelem... szerintem nagyon szép...

http://www.youtube.com/watch?v=JiMQ6Mu99Ws

77. saleemah válasza Andersen üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-03-23 22:15:02

idézőjelJól nézünk , ha már ettől is nőiessebbek lesztek!
akkor már inkább a tanga!:-)))))
belőlem is lehet még nőiesebb:.-) idézőjel
Ezt a nők maguk között táncolják, nem a férfiak szórakoztatására :)
De köszönöm a megjegyzést, valóban átgondolandó. Átértékelem az életem... :)

76. Andersen válasza Andersen üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-03-23 19:32:27

idézőjel
A hastánc kifinomult mozgástechnika, amely a zsebemben lévő pénzt ádifundálja a tanfolyam szervezők zsebébe.
Ettől ugyan nőiesebb nem leszel,csak szegényebb idézőjel
Jól nézünk , ha már ettől is nőiessebbek lesztek!
akkor már inkább a tanga!:-)))))
belőlem is lehet még nőiesebb:.-)

75. Andersen válasza saleemah üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-03-23 19:25:20

idézőjelKezdő HASTÁNC TANFOLYAM indul áprilisban Mélykúton!
JELENTKEZZ MOST!
Testalkattól és kortól függetlenül jelentkezz bátran, és én segítek elsajátítani a helyes technikát valamint egy ütős koreográfia tanulására is lehetőség van. A hastánc kifinomult mozgást eredményez, ami által formálódik az alakod és hangsúlyosabbá válik nőiességed.
Érd: e-mail: info@hastancos.info
Tel: 06/30 345-84-91
weboldal: www.hastancos.info idézőjel

A hastánc kifinomult mozgástechnika, amely a zsebemben lévő pénzt ádifundálja a tanfolyam szervezők zsebébe.
Ettől ugyan nőiesebb nem leszel,csak szegényebb

74. saleemahÚj | Válasz | 2010-03-23 19:20:30

Kezdő HASTÁNC TANFOLYAM indul áprilisban Mélykúton!
JELENTKEZZ MOST!
Testalkattól és kortól függetlenül jelentkezz bátran, és én segítek elsajátítani a helyes technikát valamint egy ütős koreográfia tanulására is lehetőség van. A hastánc kifinomult mozgást eredményez, ami által formálódik az alakod és hangsúlyosabbá válik nőiességed.
Érd: e-mail: info@hastancos.info
Tel: 06/30 345-84-91
weboldal: www.hastancos.info

73. KrisztaTÚj | Válasz | 2010-03-16 15:46:17

Kedves Táncosok és tanulni vágyók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani, vannak még helyek az április 9-én Raqia Hassan tiszteletére megrendezendő gálára illetőleg nyílt színpadra.

Nagyon komoly ajándékok és díjak várják azokat a vállalkozó szellemű versenyzőket, akik Raqia Hassan előtt szeretnék kipróbálni magukat

Fődíj: Raqia kiválasztott táncosa meghívást kap az Ahlan Wa Sahlan fesztiválra és versenyre, fellépési lehetőséget valamint ingyen utazhat Kairóba és vissza:) Nem érdemes kihagyni

Lehet még jelentkezni pár napig Raqia Hassan orientális illetve pop koreográfia workshopjára, kedvezményes árakon.

További információkat Tóth Bea Amaraya honlapján olvashattok, illetőleg őt is kereshetitek minden kérdésben:)

Mindenkit szeretettel várunk!!!

72. KrisztaTÚj | Válasz | 2010-03-11 11:41:52

Kedves Táncosok!

Raqia Hassan tiszteletére gálaműsor és nyílt színpad kerül megrendezésre április 9-10-én.

A rendezvényt színvonalát azt gondolom mutatja hogy Tóth Bea Amaraya szervezi, aki elvégezte télen Raqia Hassan kairói mesterkurzusát, s meghívást kapott az Ahlan Wa Sahlan fesztiválra mestertanárként tanítani.

Bea nem arról híres hogy túlzottan reklámozná magát és sikereit, de úgy gondolom nagyon is említésre méltó eredmény

Az áprilisi nyílt színpadra és Raqia Hassan workshopjaira még van mód pár napig jelentkezni, vagy Tóth Beánál telefonon, vagy az alábbi email címen:
ws@bellybea.hu

A gálára is elkészültek a jegyek:
elővételben 2500 Ft
a helyszínen: 3000 Ft.

Mindenkit szeretettel várunk
Azt hiszem egyedül álló rendezvénynek nézünk elébe

71. KrisztaTÚj | Válasz | 2010-03-11 11:41:28

Kedves Táncosok!

Raqia Hassan tiszteletére gálaműsor és nyílt színpad kerül megrendezésre április 9-10-én.

A rendezvényt színvonalát azt gondolom mutatja hogy Tóth Bea Amaraya szervezi, aki elvégezte télen Raqia Hassan kairói mesterkurzusát, s meghívást kapott az Ahlan Wa Sahlan fesztiválra mestertanárként tanítani.

Bea nem arról híres hogy túlzottan reklámozná magát és sikereit, de úgy gondolom nagyon is említésre méltó eredmény

Az áprilisi nyílt színpadra és Raqia Hassan workshopjaira még van mód pár napig jelentkezni, vagy Tóth Beánál telefonon, vagy az alábbi email címen:
ws@bellybea.hu

A gálára is elkészültek a jegyek:
elővételben 2500 Ft
a helyszínen: 3000 Ft.

Mindenkit szeretettel várunk
Azt hiszem egyedül álló rendezvénynek nézünk elébe

1 2 3 4 5 6 7 8

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Megnyílt a 11. ARC óriásplakát kiállítás

Még nem voltam, de készülök megnézni. Szombat...

Lucgizi || 2010 || Sze || 03.

Leteszteltük: Mit bír a körömlakkod?

Ebben a profi szetben, ha jól látom minden szük...

pgreta || 2010 || Sze || 03.

Leteszteltük: Mit bír a körömlakkod?

http://www.mukorom-alapanyagok.com/P.Shine-Japan-m...

Lucgizi || 2010 || Sze || 03.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat