Fórum » Szex » Amikor a harmadiknak már nem Te vagy az első...:((
ne filozofálj,csak próbálj meg boldog lenni:)) ok!!!:)))
Igen, ezt jelenti....
A környezetem már nem szól bele... Sem ellene sem mellette.
Konzekvencia viszont van. A célok fontosak. Majdnem a legfontosabb az életben. Viszont ha több cél is lebeg az ember szeme előtt, és azok nem egyfelé tendálnak, a mozgás igazán nulla lesz, vagyis semmi sem változik, csak a lélek amortizálódik le teljesen,és nem keres újabb célokat...
Na ez úgy hangzik mintha filozofálnék, pedig ebben a témában eleget gondolkodtam már:) Jobb ha befogom..:)
ne filozofálj,csak próbálj meg boldog lenni:))
csak egy mondat erejéig! Ha elváltál és mégsem...az azt jelenti,hogy a férjeddel vagy? Nagyon szépen leírtad ,akkor volt a legjobb a kapcsolatotok,mikor már a válást terveztétek. Azt hiszem azért lettél kevés végül,mert a környezeted sem a te oldaladra állt,ha jól emlékszem még anyukád is a férjed mellé állt! Igen, ezt jelenti....
A környezetem már nem szól bele... Sem ellene sem mellette.
Konzekvencia viszont van. A célok fontosak. Majdnem a legfontosabb az életben. Viszont ha több cél is lebeg az ember szeme előtt, és azok nem egyfelé tendálnak, a mozgás igazán nulla lesz, vagyis semmi sem változik, csak a lélek amortizálódik le teljesen,és nem keres újabb célokat...
Na ez úgy hangzik mintha filozofálnék, pedig ebben a témában eleget gondolkodtam már:) Jobb ha befogom..:)
Kedves Yudi!
Végül elváltam,....és mégsem. A másik férfit még mindig szeretem, és az érzés kölcsönös, mégis a feloldhatatlan problémák okán, amik alapvetően az én gyengeségemből fakadtak, egy ideje teljesen megszakítottuk a kapcsolatot. Időközben rájöttem, hogy minden megoldás után egy újabb nehézség jön, amikhez én már kevésnek találtattam.
Köszönöm az érdeklődésed,és hogy megmaradt benned a történet.
Valójában nyilvánosan nem is szeretnék többet felfedni.
Remélem a Te életed a tervezettek szerint alakul..:) csak egy mondat erejéig! Ha elváltál és mégsem...az azt jelenti,hogy a férjeddel vagy? Nagyon szépen leírtad ,akkor volt a legjobb a kapcsolatotok,mikor már a válást terveztétek. Azt hiszem azért lettél kevés végül,mert a környezeted sem a te oldaladra állt,ha jól emlékszem még anyukád is a férjed mellé állt!
Fahéj végül elváltál a férjedtől? Hogy alakult a kapcsolatod azzal a férfival,aki a válásod idején képben volt még? időközben másik nő került a képbe,vagy visszatalált hozzád,vagy már régen új kapcsolatban élsz? Kedves Yudi!
Végül elváltam,....és mégsem. A másik férfit még mindig szeretem, és az érzés kölcsönös, mégis a feloldhatatlan problémák okán, amik alapvetően az én gyengeségemből fakadtak, egy ideje teljesen megszakítottuk a kapcsolatot. Időközben rájöttem, hogy minden megoldás után egy újabb nehézség jön, amikhez én már kevésnek találtattam.
Köszönöm az érdeklődésed,és hogy megmaradt benned a történet.
Valójában nyilvánosan nem is szeretnék többet felfedni.
Remélem a Te életed a tervezettek szerint alakul..:)
Ezer éve jártam erre...rengeteg minden változott, egy valami azonban nem.
Kedves Ilike! Jó, ha felfedezel egy témát, olvasgatsz. Az is jó, ha az olvasás elindít valamely úton, gondolkodásra késztet. Az azonban kevésbé respektálható számomra, ha két sor értelmezése is ilyen nagy kihívást jelent az egyénnek.
Fahéj végül elváltál a férjedtől? Hogy alakult a kapcsolatod azzal a férfival,aki a válásod idején képben volt még? időközben másik nő került a képbe,vagy visszatalált hozzád,vagy már régen új kapcsolatban élsz?
Ma nagyon rá érek fórumozni találtam pár témát, Volt mit olvasgatnom. Hát a leírtak alapján szar érzés lehet de mit is vártál ha csak szerető voltál? Ezer éve jártam erre...rengeteg minden változott, egy valami azonban nem.
Kedves Ilike! Jó, ha felfedezel egy témát, olvasgatsz. Az is jó, ha az olvasás elindít valamely úton, gondolkodásra késztet. Az azonban kevésbé respektálható számomra, ha két sor értelmezése is ilyen nagy kihívást jelent az egyénnek.
Sok nehezen feldolgozható állapot van az életben, és van egypár, amiről nyíltan beszélni nem is lehet. Ilyen amikor, a szeretőd, aki inkább a szerelmed, a reménykedést, várakozást feladva, új kapcsolatba lép. Ma nagyon rá érek fórumozni találtam pár témát, Volt mit olvasgatnom. Hát a leírtak alapján szar érzés lehet de mit is vártál ha csak szerető voltál?
HA egy válás beindul, azt nehéz lefékezni, sőt mgey minden magától. Voltunk ügyvédnél, megírta a papírokat, megegyeztünk, elmondtuk a közeli családnak és barátoknak a "jó" hírt. Minden megy, ahogy a nagy könyvben. Én meg úgy érzem az ügyintézések folyamán, mintha nem velem történne. Várom azt a nagy megkönnyebbülést, amire számítottam, a fényt az alagút végén, hogy igen ezt így kell, és ez a jó út....mégsincs. Sőt, egyre nagyobb a bizonytalanság. Most már teljesen össze vagyok zavarodva. Ha végképp elidöntötted, akkor ne várj semmire, hanem tervezd az életedet "utána". Csak előre nézz!
HA egy válás beindul, azt nehéz lefékezni, sőt mgey minden magától. Voltunk ügyvédnél, megírta a papírokat, megegyeztünk, elmondtuk a közeli családnak és barátoknak a "jó" hírt. Minden megy, ahogy a nagy könyvben. Én meg úgy érzem az ügyintézések folyamán, mintha nem velem történne. Várom azt a nagy megkönnyebbülést, amire számítottam, a fényt az alagút végén, hogy igen ezt így kell, és ez a jó út....mégsincs. Sőt, egyre nagyobb a bizonytalanság. Most már teljesen össze vagyok zavarodva. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|