Címkék: Hova lettek a fórum látogatók????

Fórum - Szabadidő témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

12. gz válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:47:31

idézőjelNem tudom ki, hogy van vele, én nem vagyok nyugtalan típús. A karácsony a gyerekeim miatt fontos, egyébként nem csinálok belőle túl nagy cécót. Szerintem ez már nem úgy karácsony, mint gyerek koromban. Elanyagiasodott a világ, nem a szeretetet nézik, csak a javakat. Mi nem hozunk a lakásba fát, az udvaron van, és ő szokott némi világítást kapni, de csak módjával, hogy ne kelljen értetlenkednie, mit is aggatak rá?! Az ajándékokat is minimalizáltuk, gyerekenként egyre, mert nincs értelme a halmozásnak. Nálunk vannak bizonyos dolgok, amiért meg kell, hogy dolgozzanak, mert egyébként nem értékelik, és sajnos régen estünk is ilyen hibába... De azért határozottan elvannak kapatva :)) idézőjelAz év végi ünnepek régen feldobtak, mostanában egyre kevésbé. Mindenütt csak az üzlet, a biznisz, kitömnének egy csomó fölösleges dologgal, csak fizessek! Gyerekeim nagyobbak, már nem úgy készülnek az ünnepre, mint régen. Feleségemmel egymásnak egyedi ajándékokat készítünk. Én neki most november közepe óta naplót írok, legintimebb gondolataimat vetem papírra (számítógépre) vele kapcsolatban. Aztán majd kinyomtatva, befűzve átadom neki. Szombaton megyek egy hanuka ünnepségre. Igyekszem elvonatkoztatni a fyogyasztói szemlélettől.

11. Gabi78 válasza Gesztenye üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:39:20

idézőjelCica!
Én itt voook!
:-)
Figyellek!!! idézőjel
Ez jó hír! Zene vagy füleimnek:))))

10. Gabi78 válasza gz üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:38:48

idézőjelKedves Gabi! Érdekelne, hogy a fórumozók például az ünnepek kapcsán jutnak-e valami lelki megnyugváshoz, feltöltődéshez is, vagy csak a hajtás megy? Hiszen most lesz hanuka, karácsony, újév! idézőjelNem tudom ki, hogy van vele, én nem vagyok nyugtalan típús. A karácsony a gyerekeim miatt fontos, egyébként nem csinálok belőle túl nagy cécót. Szerintem ez már nem úgy karácsony, mint gyerek koromban. Elanyagiasodott a világ, nem a szeretetet nézik, csak a javakat. Mi nem hozunk a lakásba fát, az udvaron van, és ő szokott némi világítást kapni, de csak módjával, hogy ne kelljen értetlenkednie, mit is aggatak rá?! Az ajándékokat is minimalizáltuk, gyerekenként egyre, mert nincs értelme a halmozásnak. Nálunk vannak bizonyos dolgok, amiért meg kell, hogy dolgozzanak, mert egyébként nem értékelik, és sajnos régen estünk is ilyen hibába... De azért határozottan elvannak kapatva :))

9. Gesztenye válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:37:47

idézőjelHa nincs egy értelmes ember se, akkor nem lesz színvonal se! Olyan jókat beszélgettünk, nekem nagyon hiányzik! Én nem vagyok egy csavargós tipús, tv-t nem nézek, Ti vagytok a társasági életem! idézőjelCica!
Én itt voook!
:-)
Figyellek!!!

8. gz válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:33:34

idézőjelDe jó, hogy "látlak"! Azt hittem már mindenki elmenekült! Beszéljünk, én mindenre nyitott vagyok ;)) idézőjelKedves Gabi! Érdekelne, hogy a fórumozók például az ünnepek kapcsán jutnak-e valami lelki megnyugváshoz, feltöltődéshez is, vagy csak a hajtás megy? Hiszen most lesz hanuka, karácsony, újév!

7. Gabi78 válasza rudu üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:24:36

idézőjelén pl. itt vagyok néha, olvasom, de már nem szólok hozzá, amig vmi színvonal nem jön vissza. idézőjelHa nincs egy értelmes ember se, akkor nem lesz színvonal se! Olyan jókat beszélgettünk, nekem nagyon hiányzik! Én nem vagyok egy csavargós tipús, tv-t nem nézek, Ti vagytok a társasági életem!

6. rudu válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:22:17

idézőjelTudom én, hogy jönnek az ünnepek, és a valamire való háziasszonyok arra készülnek már ezerrel, de itt hiány van Belőletek!Lányok, fiúk tessék néha fórumolni! idézőjelén pl. itt vagyok néha, olvasom, de már nem szólok hozzá, amig vmi színvonal nem jön vissza.

5. Gabi78 válasza gz üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:19:26

idézőjelKedves Gabi! Itt vagyok. Szívesen beszélgetek, de mostanában sok fórumon lényegileg ugyanaz megy. Újítsunk! idézőjelDe jó, hogy "látlak"! Azt hittem már mindenki elmenekült! Beszéljünk, én mindenre nyitott vagyok ;))

4. gz válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 21:18:06

idézőjelTudom én, hogy jönnek az ünnepek, és a valamire való háziasszonyok arra készülnek már ezerrel, de itt hiány van Belőletek!Lányok, fiúk tessék néha fórumolni! idézőjelKedves Gabi! Itt vagyok. Szívesen beszélgetek, de mostanában sok fórumon lényegileg ugyanaz megy. Újítsunk!

3. Gabi78 válasza survivor70 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-10 20:58:04

idézőjelDrága életem, nem csupán készülődés ez.... Valaki módszeresen leszoktatta az itt jelenlévő törzsközönséget a fórumozásról. Elunták az agyament dolgait. De reméljük, Vikikitudjahány reg eltűnik végleg, s a többiek lassan visszatalálnak. :) idézőjelJó lenne, ha nem egy fél, vagy egész? hülyén múlna, hogy mi itt élünk e!
Tessék csak szivárogni, de olyan talajvízes tempóval!

1 2 3 4 5

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Mennyibe kerül az iskolakezdés?

Szerencsére voltunk, Kegyetlen. Jó lenne, ha má...

Linett || 2010 || Sze || 06.

Használati utasítás a nőhöz

Nem cincogtunk elég hangosan! :)) Elkóborolt má...

kegyetlen || 2010 || Sze || 06.

Te is más sorsát éled?

Ezért majd Lux Elvírát idézem, s mondom tapasz...

ALEXANDER || 2010 || Sze || 06.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat