Fórum » Szabadidő » Hova lettek a fórum látogatók????
Nem tudom ki, hogy van vele, én nem vagyok nyugtalan típús. A karácsony a gyerekeim miatt fontos, egyébként nem csinálok belőle túl nagy cécót. Szerintem ez már nem úgy karácsony, mint gyerek koromban. Elanyagiasodott a világ, nem a szeretetet nézik, csak a javakat. Mi nem hozunk a lakásba fát, az udvaron van, és ő szokott némi világítást kapni, de csak módjával, hogy ne kelljen értetlenkednie, mit is aggatak rá?! Az ajándékokat is minimalizáltuk, gyerekenként egyre, mert nincs értelme a halmozásnak. Nálunk vannak bizonyos dolgok, amiért meg kell, hogy dolgozzanak, mert egyébként nem értékelik, és sajnos régen estünk is ilyen hibába... De azért határozottan elvannak kapatva :)) Az év végi ünnepek régen feldobtak, mostanában egyre kevésbé. Mindenütt csak az üzlet, a biznisz, kitömnének egy csomó fölösleges dologgal, csak fizessek! Gyerekeim nagyobbak, már nem úgy készülnek az ünnepre, mint régen. Feleségemmel egymásnak egyedi ajándékokat készítünk. Én neki most november közepe óta naplót írok, legintimebb gondolataimat vetem papírra (számítógépre) vele kapcsolatban. Aztán majd kinyomtatva, befűzve átadom neki. Szombaton megyek egy hanuka ünnepségre. Igyekszem elvonatkoztatni a fyogyasztói szemlélettől.
Cica! Én itt voook! :-) Figyellek!!! Ez jó hír! Zene vagy füleimnek:))))
Kedves Gabi! Érdekelne, hogy a fórumozók például az ünnepek kapcsán jutnak-e valami lelki megnyugváshoz, feltöltődéshez is, vagy csak a hajtás megy? Hiszen most lesz hanuka, karácsony, újév! Nem tudom ki, hogy van vele, én nem vagyok nyugtalan típús. A karácsony a gyerekeim miatt fontos, egyébként nem csinálok belőle túl nagy cécót. Szerintem ez már nem úgy karácsony, mint gyerek koromban. Elanyagiasodott a világ, nem a szeretetet nézik, csak a javakat. Mi nem hozunk a lakásba fát, az udvaron van, és ő szokott némi világítást kapni, de csak módjával, hogy ne kelljen értetlenkednie, mit is aggatak rá?! Az ajándékokat is minimalizáltuk, gyerekenként egyre, mert nincs értelme a halmozásnak. Nálunk vannak bizonyos dolgok, amiért meg kell, hogy dolgozzanak, mert egyébként nem értékelik, és sajnos régen estünk is ilyen hibába... De azért határozottan elvannak kapatva :))
Ha nincs egy értelmes ember se, akkor nem lesz színvonal se! Olyan jókat beszélgettünk, nekem nagyon hiányzik! Én nem vagyok egy csavargós tipús, tv-t nem nézek, Ti vagytok a társasági életem! Cica! Én itt voook! :-) Figyellek!!!
De jó, hogy "látlak"! Azt hittem már mindenki elmenekült! Beszéljünk, én mindenre nyitott vagyok ;)) Kedves Gabi! Érdekelne, hogy a fórumozók például az ünnepek kapcsán jutnak-e valami lelki megnyugváshoz, feltöltődéshez is, vagy csak a hajtás megy? Hiszen most lesz hanuka, karácsony, újév!
én pl. itt vagyok néha, olvasom, de már nem szólok hozzá, amig vmi színvonal nem jön vissza. Ha nincs egy értelmes ember se, akkor nem lesz színvonal se! Olyan jókat beszélgettünk, nekem nagyon hiányzik! Én nem vagyok egy csavargós tipús, tv-t nem nézek, Ti vagytok a társasági életem!
Tudom én, hogy jönnek az ünnepek, és a valamire való háziasszonyok arra készülnek már ezerrel, de itt hiány van Belőletek!Lányok, fiúk tessék néha fórumolni! én pl. itt vagyok néha, olvasom, de már nem szólok hozzá, amig vmi színvonal nem jön vissza.
Kedves Gabi! Itt vagyok. Szívesen beszélgetek, de mostanában sok fórumon lényegileg ugyanaz megy. Újítsunk! De jó, hogy "látlak"! Azt hittem már mindenki elmenekült! Beszéljünk, én mindenre nyitott vagyok ;))
Tudom én, hogy jönnek az ünnepek, és a valamire való háziasszonyok arra készülnek már ezerrel, de itt hiány van Belőletek!Lányok, fiúk tessék néha fórumolni! Kedves Gabi! Itt vagyok. Szívesen beszélgetek, de mostanában sok fórumon lényegileg ugyanaz megy. Újítsunk!
Drága életem, nem csupán készülődés ez.... Valaki módszeresen leszoktatta az itt jelenlévő törzsközönséget a fórumozásról. Elunták az agyament dolgait. De reméljük, Vikikitudjahány reg eltűnik végleg, s a többiek lassan visszatalálnak. :) Jó lenne, ha nem egy fél, vagy egész? hülyén múlna, hogy mi itt élünk e! Tessék csak szivárogni, de olyan talajvízes tempóval!
« 1 2 3 4 5 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|