Címkék: Hova lettek a fórum látogatók????

Fórum - Szabadidő témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

11. rudu válasza Gabi78 üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-13 20:47:27

front van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához

10. Gabi78 válasza gz üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-13 19:55:40

Én nem tudom más mit csinál, én nagyon szenvedek. Annyira fáj a fejem, hogy azt képzelni nem tudod.
Valahogy most minden olyan vacak. És szerintem nem lenne ez ennyire gáz, ha nem hitetik el az emberekkel központilag, hogy válság van. Nálunk már olyan régen az van kis hazánkban, hogy az na. Szerintem most se sokkal rosszabb, mint egy éve, csak most belénk sulykolták, és ez a letargia húz le minket, nem a valós rossz.

9. gz válasza Gabi78 üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-13 16:30:33

Te Gabi, tényleg olyan csendesek a fórumok. Az emberek vajon alszanak a vasárnapi ebéd után, vagy mosogatnak a konyhában, tévét néznek? Már szívesen leállnék a munkahelyi hajtással is. Jöjjön a karácsony, újév. Kihajtjuk a lelkünket a cégnél, de semmi látszata. Csak süllyedünk, süllyedünk szépen a fekáliába! Milyen kár, hogy őseink nem mentek túl legalább a Lajtán!

8. Gabi78 válasza gz üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-13 08:18:52

Én elhitetem Vele, hogy az amit én akarok, azt Ő akarta hamarabb, és én csak ilyen jó fej vagyok :))))

7. gz válasza Gabi78 üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-13 07:44:10

Na mi is nagy csatát vívtunk valaha a nejemmel, és ez a kompromisszumos megoldás született. Különben csak döntsön nyugodtan ő a háztartás dolgaiban, hiszen jobban tudja. Ha az én akaratom érvényesülne valami konyhai ügyben, és az neki nem tetszene, mit hallgatnék utána! Inkább ráhagyom! :::)))))))

6. Gabi78 válasza gz üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-12 20:41:19

Na az én uram nem ilyen szerencsés, én végig húzom minden vásárlási helyen! Néha vesztemre.... Akkor is! Nem vagyok hajlandó egyedül küzdeni a gondolataimmal, hogy mit főzzek, mit ajándékozzunk, mit tudom én. Tehát, kötelező jelleggel szívnia kell Neki is. Ja, hogy főállásban sárkány vagyok, még nem mondtam?! Sorry :)))

5. gz válasza Gabi78 üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-12 18:02:19

Helló Gabi! Nagy kő esett le a szívemről, hogy megvigasztaltál! ::)))))
Nagyon jó volt a délelőtti alkalom. Feleségem velem sem szeret vásárolni, inkább mindent megvesz a piacon, vagy a bevásárló központban egyedül, aztán mobilon rámtelefonál: itt állok a pénztárnál, indulj el, és segíts hazavinni a dolgokat. Így nincs gond a családi békével.
Én is sokat olvasok. Kedvenceim az amerikai írók: Bernard Malamud, Singer, Chaim Potok, és társaik. Remélem ezt a felsorolást a moderátor nem fogja reklámnak minősíteni, és kitörölni! Különben érdekel a pszichológia, filozófia, vallások.
Na most már a fiam mindenképpen le akarja nyúlni tőlem az internetet, megyek, de remélem később vissza tudok jönni. Üdv.

4. Gabi78 válasza gz üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-12 16:04:43

Szia! Nem olvastam azt a cikket, mert szerintem sokszor olyan hülyeségeket tudnak e témában rni, hogy jobb ha el se kezdem, mert agyvérzést kapok. Ráadásul van a nagyon közeli ismerőseim között "áldozat" ezért elég rosszul tud érinteni a téma....
Egyébként meg azt gondolom, hogy azok a nők, akik nem hallgatják meg a pasik véleményét, azok strucc politikát folytatnak, és megérdemlik, hogy saját kárukon tanuljanak....
Nekem is három fiam van, bár az egyiket csak kaptam, de akkor is! 13,11,6. Ja, és az apjuk! Na Ő is akkora gyerek, hogy az na! Néha, egy-egy bevásárlás alkalmával az öngyilkosság határán vagyok velük :))
A párod reakcíóját én is nagyon várom! Könyörgök ne hagyj ki belőle! Ilyen ajándékot nem hogy nem mindenki kap, hanem talán Ő az első, akinek ez kiváltság! Én nagyon szeretek olvasni, és ezen belűl is nagyon szeretem az önéletrajzi, és saját, valós élettapasztalat alapján írodott műveket. Egy ilyen irományért lehet, hogy őlni tudnék!

3. gz válasza Gabi78 üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-12 08:45:22

Tegnap délután beszereztem mindenféle kellékeket, amik az ünnepségre kellenek, ma viszem, ahol összeállítjuk a dolgokat, és vendégeket is várunk. Lánytestvérem még süt is valamit. De azért a gyerekeim a karácsonyt tartják az igazi ünnepnek. Nejem ajándéka naponta bővül néhány sorral. Nagyon kiváncsi vagyok, mit fog reagálni karácsonykor, ha kézbe veszi. Majd megírom!
Írtam a "nemi erőszak áldozatai gyakran mentegetik az elkövetőt" cikkhez kommenteket. A hozzászólók többsége, tisztelet a kivételnek, de keményen ledorongolt. Felmerült bennem ezek után, hogy mennyi keresnivalója van egy férfinek saját véleményével egy női honlapon? Pedig amire én fel akartam hívni a figyelmet, az az áldozatlélektanban (viktimológia) evidens dolog. Na de nem panaszkodom.
Te mit csinálsz, kis gyerekeid vannak? - Nekem is 3 fiam van, de már nagyok, 16, 18, 24 évesek. Igaz sokszor úgy viselkednek mintha 5 évesek lennének. ::))))

2. Gabi78 válasza gz üzenetéreÚj | Válasz | 2009-12-12 08:15:47

Szia! Bocsánat lemaradtam tegnap, mert iskolai ünnepség volt. Én mindig "itt" vagyok, mert nincs aki turkálna a gépemben, ezért bejelentkezve hagyom. Nálunk tabu a másik cucca, és ezt tiszteletben is tartjuk.
Mesélj, mi jót csinálsz, hogy áll az ajándék?

1 2

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

A függőség 20 titkos jele

Sajnos nem. Pár hónapja valamelyik tudományos c...

Lylia || 2010 || Sze || 09.

Én vágyfüggő vagyok! Nem bírok élni rendszer...

frakki || 2010 || Sze || 09.

Ezekről azt hittem, hogy olyan városi legendák:...

pgreta || 2010 || Sze || 09.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat