Fórum » Szabadidő » Hova lettek a fórum látogatók????
Nekem 2havonta szokott egy hétig elhúzódó fejfájásom lenni! Ilyenkor kombinálom a fejfájáscsillapítókat. De a legjobb eddig a citromos kávé, ami ugyan elég rossz íző, de attól elmúlik
Gab! Írtam neked a Hová lettek a normális párkapcsolatra vágy............ Én a kv-t nem bírom, koffeint szedek helyette. Ha nagyon fáj, már nem veszek be a csoda gyógyiból (Relpax) mert nem szeretnék függő lenni tőle, és már kezdtem rosszat érezni.... Ezért, ha nagyon gáz, akkor fájdalomcsillapító-nospa. Ez bejött. A fájdalomcsillapítókat így is variálom, szintén a függőség miatt. Azóta van ez így mióta egyszer az Advilról szó szerint le kellett szoknom...
Rudu! Én is migrénes vagyok, de kaptam rá egy tuti gyógyszert, és a régen heti 5-6 fejfájásomat, most kb. havi egyre cseréltem! Nekem 2havonta szokott egy hétig elhúzódó fejfájásom lenni! Ilyenkor kombinálom a fejfájáscsillapítókat. De a legjobb eddig a citromos kávé, ami ugyan elég rossz íző, de attól elmúlik
Gab! Írtam neked a Hová lettek a normális párkapcsolatra vágy............
front van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához Rudu! Én is migrénes vagyok, de kaptam rá egy tuti gyógyszert, és a régen heti 5-6 fejfájásomat, most kb. havi egyre cseréltem!
Gabi itt a hideg, nekem kettős frontkor szokott úgy fájni a fejem, úgy érzem bedilizek. Semmi nem állítja ki !Fel a fejjel, valszínű holnap jobban érzed majd magad. Most egész jó, de az ok is megvan, megfáztam.... Gondolom a tegnapi égőcsere az autómban, kint a k...hidegben esett ilyen jól...
Gabi itt a hideg, nekem kettős frontkor szokott úgy fájni a fejem, úgy érzem bedilizek. Semmi nem állítja ki !Fel a fejjel, valszínű holnap jobban érzed majd magad.
front van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához Nem kötöttem össze a kettőt, csak valószínűleg nem jól választottam el...
Én nem tudom más mit csinál, én nagyon szenvedek. Annyira fáj a fejem, hogy azt képzelni nem tudod. Valahogy most minden olyan vacak. És szerintem nem lenne ez ennyire gáz, ha nem hitetik el az emberekkel központilag, hogy válság van. Nálunk már olyan régen az van kis hazánkban, hogy az na. Szerintem most se sokkal rosszabb, mint egy éve, csak most belénk sulykolták, és ez a letargia húz le minket, nem a valós rossz. front van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához
Te Gabi, tényleg olyan csendesek a fórumok. Az emberek vajon alszanak a vasárnapi ebéd után, vagy mosogatnak a konyhában, tévét néznek? Már szívesen leállnék a munkahelyi hajtással is. Jöjjön a karácsony, újév. Kihajtjuk a lelkünket a cégnél, de semmi látszata. Csak süllyedünk, süllyedünk szépen a fekáliába! Milyen kár, hogy őseink nem mentek túl legalább a Lajtán! Én nem tudom más mit csinál, én nagyon szenvedek. Annyira fáj a fejem, hogy azt képzelni nem tudod. Valahogy most minden olyan vacak. És szerintem nem lenne ez ennyire gáz, ha nem hitetik el az emberekkel központilag, hogy válság van. Nálunk már olyan régen az van kis hazánkban, hogy az na. Szerintem most se sokkal rosszabb, mint egy éve, csak most belénk sulykolták, és ez a letargia húz le minket, nem a valós rossz.
Én elhitetem Vele, hogy az amit én akarok, azt Ő akarta hamarabb, és én csak ilyen jó fej vagyok :)))) Te Gabi, tényleg olyan csendesek a fórumok. Az emberek vajon alszanak a vasárnapi ebéd után, vagy mosogatnak a konyhában, tévét néznek? Már szívesen leállnék a munkahelyi hajtással is. Jöjjön a karácsony, újév. Kihajtjuk a lelkünket a cégnél, de semmi látszata. Csak süllyedünk, süllyedünk szépen a fekáliába! Milyen kár, hogy őseink nem mentek túl legalább a Lajtán!
Na mi is nagy csatát vívtunk valaha a nejemmel, és ez a kompromisszumos megoldás született. Különben csak döntsön nyugodtan ő a háztartás dolgaiban, hiszen jobban tudja. Ha az én akaratom érvényesülne valami konyhai ügyben, és az neki nem tetszene, mit hallgatnék utána! Inkább ráhagyom! :::))))))) Én elhitetem Vele, hogy az amit én akarok, azt Ő akarta hamarabb, és én csak ilyen jó fej vagyok :))))
1 2 3 4 5 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|