Címkék: Hova lettek a fórum látogatók????

Fórum - Szabadidő témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

42. Gabi78 válasza Andersen üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-14 11:32:57

idézőjelNekem 2havonta szokott egy hétig elhúzódó fejfájásom lenni!
Ilyenkor kombinálom a fejfájáscsillapítókat.
De a legjobb eddig a citromos kávé, ami ugyan elég rossz íző, de attól elmúlik

Gab! Írtam neked a Hová lettek a normális párkapcsolatra vágy............ idézőjel
Én a kv-t nem bírom, koffeint szedek helyette. Ha nagyon fáj, már nem veszek be a csoda gyógyiból (Relpax) mert nem szeretnék függő lenni tőle, és már kezdtem rosszat érezni.... Ezért, ha nagyon gáz, akkor fájdalomcsillapító-nospa. Ez bejött. A fájdalomcsillapítókat így is variálom, szintén a függőség miatt. Azóta van ez így mióta egyszer az Advilról szó szerint le kellett szoknom...

41. Andersen válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-14 10:08:57

idézőjelRudu! Én is migrénes vagyok, de kaptam rá egy tuti gyógyszert, és a régen heti 5-6 fejfájásomat, most kb. havi egyre cseréltem!  idézőjelNekem 2havonta szokott egy hétig elhúzódó fejfájásom lenni!
Ilyenkor kombinálom a fejfájáscsillapítókat.
De a legjobb eddig a citromos kávé, ami ugyan elég rossz íző, de attól elmúlik

Gab! Írtam neked a Hová lettek a normális párkapcsolatra vágy............

40. Gabi78 válasza rudu üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-14 09:50:41

idézőjelfront van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához idézőjelRudu! Én is migrénes vagyok, de kaptam rá egy tuti gyógyszert, és a régen heti 5-6 fejfájásomat, most kb. havi egyre cseréltem!

39. Gabi78 válasza zizi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-14 09:49:04

idézőjelGabi itt a hideg, nekem kettős frontkor szokott úgy fájni a fejem, úgy érzem bedilizek. Semmi nem állítja ki !Fel a fejjel, valszínű holnap jobban érzed majd magad. idézőjelMost egész jó, de az ok is megvan, megfáztam.... Gondolom a tegnapi égőcsere az autómban, kint a k...hidegben esett ilyen jól...

38. ziziÚj | Válasz | 2009-12-13 21:17:43

Gabi itt a hideg, nekem kettős frontkor szokott úgy fájni a fejem, úgy érzem bedilizek. Semmi nem állítja ki !Fel a fejjel, valszínű holnap jobban érzed majd magad.

37. Gabi78 válasza rudu üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-13 20:51:20

idézőjelfront van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához idézőjelNem kötöttem össze a kettőt, csak valószínűleg nem jól választottam el...

36. rudu válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-13 20:47:27

idézőjelÉn nem tudom más mit csinál, én nagyon szenvedek. Annyira fáj a fejem, hogy azt képzelni nem tudod.
Valahogy most minden olyan vacak. És szerintem nem lenne ez ennyire gáz, ha nem hitetik el az emberekkel központilag, hogy válság van. Nálunk már olyan régen az van kis hazánkban, hogy az na. Szerintem most se sokkal rosszabb, mint egy éve, csak most belénk sulykolták, és ez a letargia húz le minket, nem a valós rossz. idézőjel
front van nekem is migrénem van, semmi köze a rosszabban élünk... demagógiához

35. Gabi78 válasza gz üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-13 19:55:40

idézőjelTe Gabi, tényleg olyan csendesek a fórumok. Az emberek vajon alszanak a vasárnapi ebéd után, vagy mosogatnak a konyhában, tévét néznek? Már szívesen leállnék a munkahelyi hajtással is. Jöjjön a karácsony, újév. Kihajtjuk a lelkünket a cégnél, de semmi látszata. Csak süllyedünk, süllyedünk szépen a fekáliába! Milyen kár, hogy őseink nem mentek túl legalább a Lajtán! idézőjelÉn nem tudom más mit csinál, én nagyon szenvedek. Annyira fáj a fejem, hogy azt képzelni nem tudod.
Valahogy most minden olyan vacak. És szerintem nem lenne ez ennyire gáz, ha nem hitetik el az emberekkel központilag, hogy válság van. Nálunk már olyan régen az van kis hazánkban, hogy az na. Szerintem most se sokkal rosszabb, mint egy éve, csak most belénk sulykolták, és ez a letargia húz le minket, nem a valós rossz.

34. gz válasza Gabi78 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-13 16:30:33

idézőjelÉn elhitetem Vele, hogy az amit én akarok, azt Ő akarta hamarabb, és én csak ilyen jó fej vagyok :)))) idézőjelTe Gabi, tényleg olyan csendesek a fórumok. Az emberek vajon alszanak a vasárnapi ebéd után, vagy mosogatnak a konyhában, tévét néznek? Már szívesen leállnék a munkahelyi hajtással is. Jöjjön a karácsony, újév. Kihajtjuk a lelkünket a cégnél, de semmi látszata. Csak süllyedünk, süllyedünk szépen a fekáliába! Milyen kár, hogy őseink nem mentek túl legalább a Lajtán!

33. Gabi78 válasza gz üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-13 08:18:52

idézőjelNa mi is nagy csatát vívtunk valaha a nejemmel, és ez a kompromisszumos megoldás született. Különben csak döntsön nyugodtan ő a háztartás dolgaiban, hiszen jobban tudja. Ha az én akaratom érvényesülne valami konyhai ügyben, és az neki nem tetszene, mit hallgatnék utána! Inkább ráhagyom! :::))))))) idézőjelÉn elhitetem Vele, hogy az amit én akarok, azt Ő akarta hamarabb, és én csak ilyen jó fej vagyok :))))

1 2 3 4 5

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Buktató rúzsnyomok- félrelépés pasiszemmel

Utólag nem bánom, ha nem így történt volna, s...

Elza || 2010 || Júl || 31.

yudi nem török én senki felett pálcát, csak v...

lilith80 || 2010 || Júl || 31.

és most jobban érzed magad, hogy a férjed nem d...

Andersen || 2010 || Júl || 31.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat