Fórum » Szabadidő » pasizási tanácsok!
Ha jól emlékszem január 10-ig van nyitva. A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi. Nah elmentetek akkor korizni végülis? Ha nem csak szólj nekem, szedjük a sátorfánkat és csapunk egy csajos Korizonás napot és nemtörődünk a pasikkal tovább!!! Oksi? Ennyit egy pasi sem érdemel!!!!
Első kapcsolatomnak azért vetettem véget, mert mindíg engem nyaggatott, hogy akkormostmicsinájjunk... Nem tudtam rá felnézni 196cm ide,vagy oda,ez gáz, ez béna... Ok ne akarjon dirigálni, de azért csak ő a férfi kéremszépen:)))) Meg az első randi, azért legyen olyan (feltéve, hogy ugye a fiú/férfi hívott el, de igazából ez az ő dolga szerintem), hogy a srác találja ki hova visz. Aztán utána kiegyezem 50-50%-ban:) 196 cm? Szép nagyra nőtt...:D
azért , elég fura ! nekem 18 éves a nagyobbik lányom, és mindíg azért panaszkodik , hogy a mai fiúk nem kezdeményeznek programot, mindíg neki kell elrángatnia , ha akar valami értelmes időtöltést! valahogy zsigerből elvárná, hogy a pasi szervezzen valamit! És én is ezt gondolnám helyesnek! Nektek mi a véleményetek? Első kapcsolatomnak azért vetettem véget, mert mindíg engem nyaggatott, hogy akkormostmicsinájjunk... Nem tudtam rá felnézni 196cm ide,vagy oda,ez gáz, ez béna... Ok ne akarjon dirigálni, de azért csak ő a férfi kéremszépen:))))
Ha jól emlékszem január 10-ig van nyitva. A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi. Tiszta romantika!!! És még szidják a mai fiatalokat(az irígyek) Én nagyon szeretem a tiniket, büszke vagyok az ilyen csitrikre:)))
Nem is kicsit...Az emberek folyton stresszelnek az ünnepek alatt, de erre én már megtaláltam a megoldást:) Otthon, barát, mamusz, kakaó és filmek:) Amúgy milyen volt az újabb randi? Mondhatni, hogy komolyodik a dolog? Tényleg meddig van nyitva a jégterasz? Ha jól emlékszem január 10-ig van nyitva. A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi.
Na mi történt? Karácsonykor mindenki bezárkózott a kandallo mellé?:D Mi ma megint megyünk korizni, de egyre több fejtörést okoz, hogy mit vegyek fel... Részben jó, hogy nincs túl hűvös az europarkban, más részről viszont ez azt jelenti, hogy nem elég, ha a kabátom csinos... És ugye korcsolyázáshoz sportosan elengánsan kell öltözni. Kemény dió! Nem is kicsit...Az emberek folyton stresszelnek az ünnepek alatt, de erre én már megtaláltam a megoldást:) Otthon, barát, mamusz, kakaó és filmek:) Amúgy milyen volt az újabb randi? Mondhatni, hogy komolyodik a dolog? Tényleg meddig van nyitva a jégterasz?
Na mi történt? Karácsonykor mindenki bezárkózott a kandallo mellé?:D Mi ma megint megyünk korizni, de egyre több fejtörést okoz, hogy mit vegyek fel... Részben jó, hogy nincs túl hűvös az europarkban, más részről viszont ez azt jelenti, hogy nem elég, ha a kabátom csinos... És ugye korcsolyázáshoz sportosan elengánsan kell öltözni. Kemény dió!
Szia!
Nyugodj meg nem vészes tavaly 400 körüli összegre emlékszem+ ha bérelsz korit az is kb ugyanennyi 2 órára. Szóval ha esetleg nem áll jól anyagilag a srác, Te sem rokkansz bele! ;) Inkább sztem az a kérdés: Tud korizni??? Tudott:) És lovagias is volt:) Köszi a tanácsot a kori nagyon bejött, ő is élvezte. Meg utána forrócsokiztunk a büfében és az is jó volt:)))) És este írt is sms-t, hogy milyen jól érezte magát velem:)))) Ezután akármikor megyek az europarkba, ez fog eszembe jutni:)))))
Jól kiválasztott programokkal le lehet nyűgözni a lányt, az ő ötleteit pedig apróbb módosításokkal és persze dícsérgetéssel el kell fogadni. Azt hiszem, a lányok zöme elfogadja - talán el is várja - a fiú vezető szerepét.
A programszervezés szerintem akár 50-50% is lehet. Nem feltétlenül kell állandóan a pasinak kreatívnak lennie. 1 2 3 4 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|