Címkék: pasizási tanácsok!

Fórum - Szabadidő témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

31. helvetia válasza doree95 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-06 14:43:43

idézőjelHa jól emlékszem január 10-ig van nyitva.
A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi.  idézőjel
Nah elmentetek akkor korizni végülis? Ha nem csak szólj nekem, szedjük a sátorfánkat és csapunk egy csajos Korizonás napot és nemtörődünk a pasikkal tovább!!! Oksi? Ennyit egy pasi sem érdemel!!!!

30. doree95 válasza Medko üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-06 14:25:07

idézőjelElső kapcsolatomnak azért vetettem véget, mert mindíg engem nyaggatott, hogy akkormostmicsinájjunk... Nem tudtam rá felnézni 196cm ide,vagy oda,ez gáz, ez béna... Ok ne akarjon dirigálni, de azért csak ő a férfi kéremszépen:)))) idézőjelMeg az első randi, azért legyen olyan (feltéve, hogy ugye a fiú/férfi hívott el, de igazából ez az ő dolga szerintem), hogy a srác találja ki hova visz. Aztán utána kiegyezem 50-50%-ban:)
196 cm? Szép nagyra nőtt...:D

29. Medko válasza Andersen üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-06 10:41:53

idézőjelazért , elég fura ! nekem 18 éves a nagyobbik lányom, és mindíg azért panaszkodik , hogy a mai fiúk nem kezdeményeznek programot, mindíg neki kell elrángatnia , ha akar valami értelmes időtöltést!
valahogy zsigerből elvárná, hogy a pasi szervezzen valamit!
És én is ezt gondolnám helyesnek!
Nektek mi a véleményetek? idézőjel
Első kapcsolatomnak azért vetettem véget, mert mindíg engem nyaggatott, hogy akkormostmicsinájjunk... Nem tudtam rá felnézni 196cm ide,vagy oda,ez gáz, ez béna... Ok ne akarjon dirigálni, de azért csak ő a férfi kéremszépen:))))

28. Medko válasza doree95 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-06 10:39:37

idézőjelHa jól emlékszem január 10-ig van nyitva.
A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi.  idézőjel
Tiszta romantika!!! És még szidják a mai fiatalokat(az irígyek) Én nagyon szeretem a tiniket, büszke vagyok az ilyen csitrikre:)))

27. doree95 válasza helvetia üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-06 10:34:20

idézőjelNem is kicsit...Az emberek folyton stresszelnek az ünnepek alatt, de erre én már megtaláltam a megoldást:) Otthon, barát, mamusz, kakaó és filmek:)
Amúgy milyen volt az újabb randi? Mondhatni, hogy komolyodik a dolog?
Tényleg meddig van nyitva a jégterasz? idézőjel
Ha jól emlékszem január 10-ig van nyitva.
A kori nem jött össze, mást csináltunk. De úgy néz ki hogy a mostani hétvégén be fogjuk pótolni a korizást. Vettem egy csini pulcsit is az alkalomra. Habár a kabát alatt nem fog látszani, de majd utána villoghatok vele. Talán még a hó is fog még esni a hétvégén, így sokkal romantikusabb lesz a randi.

26. helvetia válasza doree95 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-01-05 15:21:07

idézőjelNa mi történt? Karácsonykor mindenki bezárkózott a kandallo mellé?:D
Mi ma megint megyünk korizni, de egyre több fejtörést okoz, hogy mit vegyek fel... Részben jó, hogy nincs túl hűvös az europarkban, más részről viszont ez azt jelenti, hogy nem elég, ha a kabátom csinos... És ugye korcsolyázáshoz sportosan elengánsan kell öltözni. Kemény dió!  idézőjel
Nem is kicsit...Az emberek folyton stresszelnek az ünnepek alatt, de erre én már megtaláltam a megoldást:) Otthon, barát, mamusz, kakaó és filmek:)
Amúgy milyen volt az újabb randi? Mondhatni, hogy komolyodik a dolog?
Tényleg meddig van nyitva a jégterasz?

25. doree95Új | Válasz | 2009-12-28 12:06:06

Na mi történt? Karácsonykor mindenki bezárkózott a kandallo mellé?:D
Mi ma megint megyünk korizni, de egyre több fejtörést okoz, hogy mit vegyek fel... Részben jó, hogy nincs túl hűvös az europarkban, más részről viszont ez azt jelenti, hogy nem elég, ha a kabátom csinos... És ugye korcsolyázáshoz sportosan elengánsan kell öltözni. Kemény dió!

24. doree95 válasza helvetia üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2009-12-20 13:05:31

idézőjelSzia!

Nyugodj meg nem vészes tavaly 400 körüli összegre emlékszem+ ha bérelsz korit az is kb ugyanennyi 2 órára. Szóval ha esetleg nem áll jól anyagilag a srác, Te sem rokkansz bele! ;) Inkább sztem az a kérdés: Tud korizni??? idézőjel
Tudott:)
És lovagias is volt:)
Köszi a tanácsot a kori nagyon bejött, ő is élvezte.
Meg utána forrócsokiztunk a büfében és az is jó volt:))))
És este írt is sms-t, hogy milyen jól érezte magát velem:))))
Ezután akármikor megyek az europarkba, ez fog eszembe jutni:)))))

23. SzkarabeuszÚj | Válasz | 2009-12-13 00:42:27

Jól kiválasztott programokkal le lehet nyűgözni a lányt, az ő ötleteit pedig apróbb módosításokkal és persze dícsérgetéssel el kell fogadni. Azt hiszem, a lányok zöme elfogadja - talán el is várja - a fiú vezető szerepét.

22. HópehelyÚj | Válasz | 2009-12-12 23:58:43

A programszervezés szerintem akár 50-50% is lehet. Nem feltétlenül kell állandóan a pasinak kreatívnak lennie.

1 2 3 4

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Buktató rúzsnyomok- félrelépés pasiszemmel

Yudi, Te annyiba hagynád és nyugodtan malmoznál...

Elza || 2010 || Júl || 31.

A nem mostani, csak "barátom" volt.Amikor azt mon...

Elza || 2010 || Júl || 31.

Én nem mondanám szánalmas helyzetnek,mert ha me...

yudi || 2010 || Júl || 31.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat