Fórum » Divat és szépség » PEDIKÜR
Csupaszabo! Lehetöleg nyáron is húzz zoknit. A száraz, repedésre hajlamos sarkakat teljesen kikészíti a mezítláb járás.
Nincs gombám, megvizsgáltattam, laborleletem van róla . A dokinéni szerint ez a korral (vagy kórral? Öregszem, romlik a filhallásom) jár, hogy a vérkeringés az alsó végtagokban már nem olyan jó, emiatt aztán a körmök elszíneződnek, és a bőr kiszárad. nem tom, mi igaz ebből, mi nem,de tény, hogy csak az elmúlt 10 évben jelentkeztek ezek a problémák. Előtte sose volt semmi ilyen gondom.
Csupaszabó,én úgy tudom a repedés gomba miatt lehet.Minden nap áztasd ki alaposan,csiszold meg és kend be körömvirág krémmel.Kb.1 hónap alatt olyan lesz,mint egy babáé.
hát, lehet hogy a Scholl krémet egyszer megreszkírozom, ha lesz rá keretem. Mert egyébként sokat szenvedek, főleg nyáron. Csak pamutzoknit használok télen, ősszel, nyáron semmit. Nyáron gyakran annyira bereped, hogy gennyes tályog lesz a sarkamon, és menni is alig bírok. Aztán ha megunod,akkor megműtöm, van egy ilyen célra tartogatott körömollóm.
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|