Fórum » Divat és szépség » PEDIKÜR
Nem szeretem a lakkozást. A kezemről a sok igénybevételtől azonnal lepattogzik, a lábamat meg nem érem el a pocimtól rendesen.:))))))) Tudom, fogyjak le! A sarokrepedést akármit próbáltok, azt sajna de el kell távolítani a megvastagodott bőrt mert nem tud tehermentesülni a sarok és csak mindig be reped. A sok kenegetésről csak az a véleményem hogy a bőr hözzászokik a testápoló vagy bármilyen sok más krém készítményhez és mindig azt fogja mondani hogy kérek még. Így a krémek is egy idő után száríthatnak. Ha nagyon rossz a helyzet felváltva kenegesd babolaj, bármilyen olaj és lábkrámmel.A lakkozás sem mindenkinek jó és főleg csak nyáron ajánlom mert a sok lakkozás szép sárgára megfesti a körmöt amit kb 6 hónap alatt növesztessz le. Na nem azt mondom hogy ne lakkozzunk, csak figyeljünk erre is oda. Az egyik vendégem magának tavasz elején kilakkozta a körmét majd 2 hónapig csak rá rá húzott a lakkból, na mondanom sem kell akkor jött el amikor már baj volt. Igen a lakk is okozhat néha problémát:)
Lakkozzad a körmödet:-) Nem szeretem a lakkozást. A kezemről a sok igénybevételtől azonnal lepattogzik, a lábamat meg nem érem el a pocimtól rendesen.:))))))) Tudom, fogyjak le!
Csupaszabo! Lehetöleg nyáron is húzz zoknit. A száraz, repedésre hajlamos sarkakat teljesen kikészíti a mezítláb járás. Az a gond,hogy utálom a zoknit, ahogy hazaérek, még télen is azonnal leveszem.
Nincs gombám, megvizsgáltattam, laborleletem van róla . A dokinéni szerint ez a korral (vagy kórral? Öregszem, romlik a filhallásom) jár, hogy a vérkeringés az alsó végtagokban már nem olyan jó, emiatt aztán a körmök elszíneződnek, és a bőr kiszárad. nem tom, mi igaz ebből, mi nem,de tény, hogy csak az elmúlt 10 évben jelentkeztek ezek a problémák. Előtte sose volt semmi ilyen gondom. Lakkozzad a körmödet:-)
Nincs gombám, megvizsgáltattam, laborleletem van róla . A dokinéni szerint ez a korral (vagy kórral? Öregszem, romlik a filhallásom) jár, hogy a vérkeringés az alsó végtagokban már nem olyan jó, emiatt aztán a körmök elszíneződnek, és a bőr kiszárad. nem tom, mi igaz ebből, mi nem,de tény, hogy csak az elmúlt 10 évben jelentkeztek ezek a problémák. Előtte sose volt semmi ilyen gondom. Csupaszabo! Lehetöleg nyáron is húzz zoknit. A száraz, repedésre hajlamos sarkakat teljesen kikészíti a mezítláb járás.
Csupaszabó,én úgy tudom a repedés gomba miatt lehet.Minden nap áztasd ki alaposan,csiszold meg és kend be körömvirág krémmel.Kb.1 hónap alatt olyan lesz,mint egy babáé. Nincs gombám, megvizsgáltattam, laborleletem van róla . A dokinéni szerint ez a korral (vagy kórral? Öregszem, romlik a filhallásom) jár, hogy a vérkeringés az alsó végtagokban már nem olyan jó, emiatt aztán a körmök elszíneződnek, és a bőr kiszárad. nem tom, mi igaz ebből, mi nem,de tény, hogy csak az elmúlt 10 évben jelentkeztek ezek a problémák. Előtte sose volt semmi ilyen gondom.
igazad van:) briggica! Kösz a tippet, a gyógyszertöl tele lettem kiütésekkel,jó két hétbe tellett, amíg elmúltak a pöttyeim, most loceryllel kenegenem remélem segíteni fog.
Nem velem történt... Az illető gombátlan kézzel ment a díjnyertes műkörmöséhez, majd a következő "töltésnél" kiderült, hogy 5 körme gombás!!! Szerintem is szakmai hibát követett el a körmös, de szégyellheti magát, hogy "kidobta" az ismerősöm, ahelyett, hogy vastagon szégyellte volna magát és rendet tett volna maga után... igazad van:)
megunod=megunom Csupaszabó,én úgy tudom a repedés gomba miatt lehet.Minden nap áztasd ki alaposan,csiszold meg és kend be körömvirág krémmel.Kb.1 hónap alatt olyan lesz,mint egy babáé.
Mit értesz azalatt hogy végigkente a kezét gombával? Amit leírtál elég szakszerűtlen eljárás volt, mert el kellett volna távolítania a műkörmöt és lecsiszolni a saját körmöd felületét és megnézni, hogy mi még a további teendő.Az nagyon fontos hogy a fertőtlenítési szabályokat be kell tartani, de a kezeden a műkörmöt te viseled, egy példa: Ha beütöd a körmöd de látszólag nem esett le a mű rész viszont a technikai szerkezete mégis elmozdul, hisz ez csak egy mű rész, azt tudni kell hogy a víz nagyon hamar megtalálja az utat magának. ha nem színes zselével vagy megcsinálva akkor rövid időn belül lehet hogy te is látod hogy valami el kezdett színeződni, akkor ne várd meg a töltést azonnal le kell venni a körmöket. Nem velem történt... Az illető gombátlan kézzel ment a díjnyertes műkörmöséhez, majd a következő "töltésnél" kiderült, hogy 5 körme gombás!!! Szerintem is szakmai hibát követett el a körmös, de szégyellheti magát, hogy "kidobta" az ismerősöm, ahelyett, hogy vastagon szégyellte volna magát és rendet tett volna maga után...
1 2 3 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|