Fórum » Család és kapcsolatok » Ha a lányodat megcsalják
Sziasztok! A Hallmark felmérést készít azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon, (főként a nők), hogy állnak a megcsalás kérdéséhez, mi a véleményük róla, mennyire tartják bocsánatos bűnnek, mennyire fontos a hűség egy párkapcsolatban stb. Nagyon sokat segítenétek a tanulmány elkészítésében azzal, ha kitöltenétek ezt a hűségtesztet, kb 3 percet vesz igénybe! Köszi:)
http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N
Üdv Mindenkinek!
Pszichológia szakos egyetemista vagyok, most írom a diplomamunkámat. A megcsalásról való véleményeket vizsgálom. Ha van 15-20 percetek, és természetesen ha kedvetek van, akkor kérlek Titeket, hogy töltsétek ki!
A link: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGozWW1yUjBiU09CeFU4TDNQLTRDUEE6MA
Köszönöm mindenkinek! kitoltottem :-) sok sikert a szakdolgozathoz! kriszti
sztem nagyon már nem lehet mit tenni, a 20on éves gyerek, meg már felnőtt nem lehet rá hatni, a tanítónénis "üljünk le gyerekek és jól megbeszéljük ki volt a rossz" nem vezet sehova ebben a korban már...
A kölkök sztem nem árt ha szembesülnek azzal, hogy ha cinklet kártyákkal játszanak, akkor ilyen következményekkel is járhat az ő kis "szerelmük". Én simán nyomatnám nekik a szöveget, vagyis inkább nyíltan beszélnék róla. A társaságot újra összahozni elég kemény dió, plána, hogy a két anyuka már örök-harag a pasi meg papucs ahhoz, hogy előremozdítsa a "béketárgyalásokat"....sztem őt kellene megfogni és a csapat férjtagjai kicsit megpuhítanák a régi szép idők emlékeivel, meg ilyenek. Biztosan nekik is hiányzik a csapat, csak több "fronton" kell betámadni a sértett anyukát, hogy rájöjjön semmi nem változott és hogy a pici lányát nem tudja megvédeni azoktól a dolgoktól, amik mindenkivel(!) megtörténnek élete során
Üdv Mindenkinek!
Pszichológia szakos egyetemista vagyok, most írom a diplomamunkámat. A megcsalásról való véleményeket vizsgálom. Ha van 15-20 percetek, és természetesen ha kedvetek van, akkor kérlek Titeket, hogy töltsétek ki!
A link: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGozWW1yUjBiU09CeFU4TDNQLTRDUEE6MA
Köszönöm mindenkinek!
Valószínűleg nélkülük megyünk. Már mindenki lefoglalta a szállást. Hátha idővel megbékülnek. Mert ez nem normális állapot, amit művelnek.
Banya leírta a megoldást. Nehogy már egy ember tönkretegye az egész társaság nyaralását. Valószínűleg nélkülük megyünk. Már mindenki lefoglalta a szállást.
A bulit sajnos nem lehet összehozni, mert a megcsalt lány anyja nem hajlandó ott lenni. Minden békítő szándékra sértődéssel reagál, már nem erőltetjük, csak most a nyaralás szervezésénél megint szembe kerültünk a problémával. Fél füllel hallotuk, hogy eleinte csúnyán beszólogattak egymásnak telefonon, amit nehezen bocsátanak meg. De ennek már egy éve! Banya leírta a megoldást. Nehogy már egy ember tönkretegye az egész társaság nyaralását.
Aha ismerős a szitu, csak nem megcsalás volt a téma. Gyakorlatilag minden lóf@szon össze tudunk veszni mi is, de hát azért egy társaság miatt csak érdemes kibékülni. Akkor viszont, ha anya ennyire makacs, hagyni kell, hadd maradjon ki a társaságból. Majd rájön, hogy nem ő fogja az egész csapatot kordában tartani. Én simán elmennék nélkülük nyaralni. Majd ha jön a tavasz, majd kapkod a feje után. (Hidd el tapasztalat) :-)))) Én is elmennék nélküle, de a fiúk a férje nélkül nem akarnak. Ő meg szerencsétlen kicsit papucs is, de "kiáll a családja mellett" címmel sajnáltatja magát.
A bulit sajnos nem lehet összehozni, mert a megcsalt lány anyja nem hajlandó ott lenni. Minden békítő szándékra sértődéssel reagál, már nem erőltetjük, csak most a nyaralás szervezésénél megint szembe kerültünk a problémával. Fél füllel hallotuk, hogy eleinte csúnyán beszólogattak egymásnak telefonon, amit nehezen bocsátanak meg. De ennek már egy éve! Aha ismerős a szitu, csak nem megcsalás volt a téma. Gyakorlatilag minden lóf@szon össze tudunk veszni mi is, de hát azért egy társaság miatt csak érdemes kibékülni. Akkor viszont, ha anya ennyire makacs, hagyni kell, hadd maradjon ki a társaságból. Majd rájön, hogy nem ő fogja az egész csapatot kordában tartani. Én simán elmennék nélkülük nyaralni. Majd ha jön a tavasz, majd kapkod a feje után. (Hidd el tapasztalat) :-))))
A bulit sajnos nem lehet összehozni, mert a megcsalt lány anyja nem hajlandó ott lenni. Minden békítő szándékra sértődéssel reagál, már nem erőltetjük, csak most a nyaralás szervezésénél megint szembe kerültünk a problémával. Fél füllel hallotuk, hogy eleinte csúnyán beszólogattak egymásnak telefonon, amit nehezen bocsátanak meg. De ennek már egy éve!
1 2 3 4 »
Hirdetés
|
Belépés
Hírlevél
Friss kommentek
Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat
|