Címkék: Megcsalt, de vissza akarom szerezni!

Fórum - Család és kapcsolatok témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

290. viragkisÚj | Válasz | 2010-04-26 12:47:27

Sziasztok!
A Hallmark felmérést készít azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon, (főként a nők), hogy állnak a megcsalás kérdéséhez, mi a véleményük róla, mennyire tartják bocsánatos bűnnek, mennyire fontos a hűség egy párkapcsolatban stb.
Nagyon sokat segítenétek a tanulmány elkészítésében azzal, ha kitöltenétek ezt a hűségtesztet, kb 3 percet vesz igénybe!
Köszi:)

http://www.surveymonkey.com/s/Z8VTZ6N

289. árpika válasza lidia üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-03-17 10:24:44

idézőjelHa valaki két-három havonta otthon van 2-3 napot, ott az a csoda, ha a házasság ezt túl éli. Az én férjem is felvetette annak idején, hogy a rossz anyagi helyzetünkön segíthetne azzal, ha külföldre menne. Mondtam neki, hogy ha úgy dönt kimegy, akkor váljunk előbb el és utána mehet. A távházasság rossz dolog, hiszen minden örömmel, bánattal, gonddal és problémával magára marad a nő, nincs támasza, nincs akivel a dolgokat megbeszélje. Mellesleg a férfiak sem bírják nagyon szex nélkül, feltételezem hogy megfordult a fejében, hogy odakint megcsalod. Én nem csodálkozom, hogy így alakult. Hiányzott neki a társ, akinek érezheti a szeretetét, a megbecsülését, és akinek ő ugyanezt megadhatja. Biztos hogy meg tudsz bocsájtani, hogy nem fog eszedbejutni szeretkezéskor, hogy mással is ugyanezt csinálta, így csókolta? Ha magadban mindent elrendeztél, és még mindig vissza akarod kapni, akkor az a kérdés, ő akarja-e. Ha úgy látod nem jön magától a szavaidtól, hanem vissza kell szerezni, az már baj, és szerintem nem kéne erőltetni. idézőjel@lidia: "Hiányzott neki a társ, akinek érezheti a szeretetét, a megbecsülését, és akinek ő ugyanezt megadhatja." ehhez le kell feküdni egy másikkal? Tényleg ilyen egyszerűen jogossá tehető?
Érdekes, hogy a megcsalást simán megindoklod, utána pedig jön: "Biztos hogy meg tudsz bocsájtani, hogy nem fog eszedbejutni szeretkezéskor, hogy mással is ugyanezt csinálta, így csókolta?"...akkor most mi van? arról nem is beszélve, hogy ha ki akarom sarkítani a dolgot, akkor hölgynek a férje előtt is voltak partnerei, akkor az is jusson eszébe, ha ismeri valamelyiket? 8)

ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy 11 éves házasság ahol gyerek is van, ki kell bírjon egy ilyen botlást. Van, hogy az ember elbizonytalanodik és maga alatt van, az a genyó aki ezt kihasználja és nem elég úriember, hogy tekintettel legyen a helyzetre.

Ha nem lenne ilyen komoly a kapcsolat és ilyen speciális a helyzet, azt mondanám nem érdemes megpróbálni megbocsátani, mert mindig ott lesz az a folt és aki egyszer megtette, az meg fogja többször is, bármit is mond most. Én is próbáltam már megbocsátani az akkor még menyasszonyomnak, mert zokogott és esküdözött és fülig szerelmes voltam és meggyőztem magam, hogy elhanyagoltam és nem figyeltem rá...nem tartott 4 hónapig...aztán nekem jött egy sms amit nem nekem szánt, mikor tovább kellett bentmaradnom dolgozni...

De ha ilyen régi a story, (2008-2010) akkor spongyát rá, a gyerek a fontos, neki ne cseszd el a jövőjét azzal, hogy elváltok...

288. Banya969 válasza drog üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-12 11:38:43

idézőjelmeglelhecccc az iwiwen :D idézőjelMeglelve, ismerősnek jelölve. :-))

287. sopianeÚj | Válasz | 2010-02-12 10:48:01

Jó a szakállas-bajszos :)

286. drog válasza Banya969 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-11 20:14:24

idézőjelAzonnal képet kérek. Most. :-)))) idézőjelmeglelhecccc az iwiwen :D

285. Banya969 válasza mormyka üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-05 07:51:56

idézőjelH-re és 2db O-ra választják? idézőjelMormy! Most találtam meg ezt a hozzászólásodat! Nem vagy semmi! :-)))))

284. KatacicaÚj | Válasz | 2010-02-04 22:34:14

Üdv Mindenkinek!

Pszichológia szakos egyetemista vagyok, most írom a diplomamunkámat. A megcsalásról való véleményeket vizsgálom. Ha van 15-20 percetek, és természetesen ha kedvetek van, akkor kérlek Titeket, hogy töltsétek ki!

A link:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGozWW1yUjBiU09CeFU4TDNQLTRDUEE6MA

Köszönöm mindenkinek!

283. mormyka válasza Banya969 üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-01 13:03:19

idézőjelMegtaláltam őket. Vízválasztó topiknál vannak. Gyere. :-) idézőjelH-re és 2db O-ra választják?

282. Banya969 válasza mormyka üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-01 12:42:23

idézőjelBelepte őket a hó. idézőjelMegtaláltam őket. Vízválasztó topiknál vannak. Gyere. :-)

281. mormyka válasza elhagyott üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-01 12:05:49

idézőjelholnap buli van a csajokkal, hetek, hónapo óta tartják bennem a lelelkt, de most már utálják ezt a p*, amit csinál velem / velünk. Mindegy, pofon, helyreáll az agyam és jön az új élet vagy igy vagy ugy, de nélküle és nem lesz több gyötrelem és kin. nem kell szombaton éjjelekig várni hogy végre hazaérjen, mikro eleinte már délután itthon volt. Nem hagyok maagnból tovább hülyét csináni. Holnap lemegyek a boltba, nagy kukazsákot venni és kib* a cuccait az udvarra.... idézőjelMinek ahhoz kukás zsák?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Buktató rúzsnyomok- félrelépés pasiszemmel

Elza szándékosan nem keresgélnék,mert ha félt...

yudi || 2010 || Júl || 31.

használtat?...

Andersen || 2010 || Júl || 31.

Ezt miért nevezed kutakodásnak,hiszen nem lehet ...

yudi || 2010 || Júl || 31.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat