Ez nálam összetett nagyon. Sokat irtam róla...Még nem volt nap az elmult 2 évben, miota szakitottunk, hogy ne gondoltam volna rá... A nagy "hppáré"-k vágyakozások meg hullámokban jönnek. Dehát ez van, megszokom, vagy visszalépek, ezt még nem látom tisztán hogy lesz. És még meddig nem lehet sexelned? Ez amugy még mindig a kisebb baj, mert eljön a várt idö, és van akire vágysz és megkapod majd.. az jóóó lesz. :-) Még kb. júniusig tart a tilalom. Hogy akkor lesz e, akire vágyom? Mit nem adnék érte, ha tudnám :)) Biztos, hogy az ex iránt nem a nosztalgia és be nem teljesedett vágy hajt? Mert ezek nagyon megtévesztők lehetnek.
November óta semmi :) Na mindegy, ez van. Most már csak az exet kellene kiverned a fejedből. De szerintem, ha a párod észbe kap, és jobban fog figyelni rád, akkor eltereli annyira a figyelmedet, hogy elfelejted. :) Ez nálam összetett nagyon. Sokat irtam róla...Még nem volt nap az elmult 2 évben, miota szakitottunk, hogy ne gondoltam volna rá... A nagy "hppáré"-k vágyakozások meg hullámokban jönnek. Dehát ez van, megszokom, vagy visszalépek, ezt még nem látom tisztán hogy lesz. És még meddig nem lehet sexelned? Ez amugy még mindig a kisebb baj, mert eljön a várt idö, és van akire vágysz és megkapod majd.. az jóóó lesz. :-)
Na igen.. Őszinte voltam, komoly és letisztult. De szerintem az is segitett hogy előzőleg rendberaktam magamban, hogyha olyan reakciót kapok, amiből az jön le, hogy értelmetlen együtt élnünk, akkor ki fogom tudni mondani, hogy lesz szives elköltözni. Erre nem került sor, de csak rajta múlt, mert én elég elszánt voltam. Ez erőt ad, hogyha kiujjulnának a gondok, őrlődés helyett lépjek időben. Hú nem irigyellek, hogy Neked nem lehet. Én nem birnám. 1-2 hét és én már kész vagyok teljesen. Nekem már az nagy idő jó sex nélkül. Egyszer volt 8 hetem kb amig nem kivántam, mert ugy megviselt egy szakitás, hogy csak vele szerettem volna, amit 8 hét után meg is kaptam, mert ujrakezdtük (akkor is). Na az igen volt. Ez elég erősen megmaradt. .:-) November óta semmi :) Na mindegy, ez van. Most már csak az exet kellene kiverned a fejedből. De szerintem, ha a párod észbe kap, és jobban fog figyelni rád, akkor eltereli annyira a figyelmedet, hogy elfelejted. :)
Nem csodálom, hogy egy jó szex után egy kicsit megnyugodtál :)) Lehet én se lennék feszült, ha végre szexelhetnék, de hát még hónapokig nem lehet. :( Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen jól kezelted a dolgot a pároddal, és örülök, hogy sikerült tisztáznotok sok mindent. Jó jel, hogy érezte, hogy baj van, és hajlandó is volt beszélni róla. csak így tovább. Na igen.. Őszinte voltam, komoly és letisztult. De szerintem az is segitett hogy előzőleg rendberaktam magamban, hogyha olyan reakciót kapok, amiből az jön le, hogy értelmetlen együtt élnünk, akkor ki fogom tudni mondani, hogy lesz szives elköltözni. Erre nem került sor, de csak rajta múlt, mert én elég elszánt voltam. Ez erőt ad, hogyha kiujjulnának a gondok, őrlődés helyett lépjek időben. Hú nem irigyellek, hogy Neked nem lehet. Én nem birnám. 1-2 hét és én már kész vagyok teljesen. Nekem már az nagy idő jó sex nélkül. Egyszer volt 8 hetem kb amig nem kivántam, mert ugy megviselt egy szakitás, hogy csak vele szerettem volna, amit 8 hét után meg is kaptam, mert ujrakezdtük (akkor is). Na az igen volt. Ez elég erősen megmaradt. .:-)
Teljesen igazad van. Tegnap kemény voltam (és jo kedvü, tehát nem haragbol meg sértettségböl beszéltem, hanem meglepöen jol és átgondoltan. 3? vagy inkább 4 órát beszélgettünk... Megérte. Normálisan állt hozzá, mert azt mondta, megijedt hogy baj van, mivel napok óta kb 2 szót szoltam hozzá, márpedig ha nekem bajom vanmindig veszekszem, de most nem, csak a hallgatás. (Én is meglepödtem magamon, hogy pár napja is olyan ideges voltam rá, hogy remegett a kezem, mégse szoltam 1 szót se) De bejött. Örült neki tegnap h akarok dumálni, sőt (szerencsére mondjuk 6ra hazaértem), ugy várt, hogy mondta: direkt nem kezdett se gépezni, se tvzni, figyelni akar rám. Részben megérte dumálni, mert elmondtunk minden sérelmet, én is megértettem mi volt a baja. Szerintem most megleszünk, mert idáig még egyszer sem jutottunk el, hogy én tök higgadtan azt mondtam: szakitsunk, vagy vegyük lazábbra, mert nekem nem elég amit ő tud nyujtani. Teljesen sikerült felnyitni a szemét, mert komolyan vett. Most. Nem vagyok naiv. Szerintem elöbb utóbb emiatt lesz gond és szétmegyünk, de amig nem érzem idő pazarlásnak a kapcsit, és szeretem addig kap esélyt, ahogy most is kapott. A rossz bennem (is) van, ezt pontosan tudom, mert vágyom bizonyos tiltott gyümölcsökre. Dehát jókislánykodom. Bármekkora volt a kisértés exet nem kerestem, bármennyi lett volna a lehetőség haverral flörtnél tovább nem mentem. A rohadt álmokbol van elegem basszus, a tegnap éjjelit meg nem is értem. Az van h nagyon nehéz ugy lépkedni, meg tenni a kapcsolatomért, az eredménynek meg örülni, ha éjjel állandóan összezagyválódom, ugyanis majdnem minden nap exxel álmodom. Általában az álom lényege ugyanaz csak a helyszin más: randizunk, nagyon jó, megölel, megcsókol, de sose sex. Azt nem álmodtam vele, mióta külön vagyunk. Mondjuk ez még jó. De igy is épp elég nehéz ilyen álmok mellett nappal jól lenni és nem kattogni. Mondjuk azért a tegnapi igen minőségi és hosszu "békülősex" után a párommal, sokkal kevésbé érzem azt a feszitő idegességet. Hát ja, ez ott volt a szeren éjjel. Vajon marad-e ez a teljesitmény? Mert akkor sok minden oké lesz megint.. :-) Nem csodálom, hogy egy jó szex után egy kicsit megnyugodtál :)) Lehet én se lennék feszült, ha végre szexelhetnék, de hát még hónapokig nem lehet. :( Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen jól kezelted a dolgot a pároddal, és örülök, hogy sikerült tisztáznotok sok mindent. Jó jel, hogy érezte, hogy baj van, és hajlandó is volt beszélni róla. csak így tovább.
Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy miért Te erőlködj? Ha fontos lenne neki a kettőtök kapcsolata, akkor bizony megvárhatna, meglephetne, tehetne némi erőfeszítést ő is. De elkényelmesedett, ellustult. Kettőn áll a vásár. Teljesen igazad van. Tegnap kemény voltam (és jo kedvü, tehát nem haragbol meg sértettségböl beszéltem, hanem meglepöen jol és átgondoltan. 3? vagy inkább 4 órát beszélgettünk... Megérte. Normálisan állt hozzá, mert azt mondta, megijedt hogy baj van, mivel napok óta kb 2 szót szoltam hozzá, márpedig ha nekem bajom vanmindig veszekszem, de most nem, csak a hallgatás. (Én is meglepödtem magamon, hogy pár napja is olyan ideges voltam rá, hogy remegett a kezem, mégse szoltam 1 szót se) De bejött. Örült neki tegnap h akarok dumálni, sőt (szerencsére mondjuk 6ra hazaértem), ugy várt, hogy mondta: direkt nem kezdett se gépezni, se tvzni, figyelni akar rám. Részben megérte dumálni, mert elmondtunk minden sérelmet, én is megértettem mi volt a baja. Szerintem most megleszünk, mert idáig még egyszer sem jutottunk el, hogy én tök higgadtan azt mondtam: szakitsunk, vagy vegyük lazábbra, mert nekem nem elég amit ő tud nyujtani. Teljesen sikerült felnyitni a szemét, mert komolyan vett. Most. Nem vagyok naiv. Szerintem elöbb utóbb emiatt lesz gond és szétmegyünk, de amig nem érzem idő pazarlásnak a kapcsit, és szeretem addig kap esélyt, ahogy most is kapott. A rossz bennem (is) van, ezt pontosan tudom, mert vágyom bizonyos tiltott gyümölcsökre. Dehát jókislánykodom. Bármekkora volt a kisértés exet nem kerestem, bármennyi lett volna a lehetőség haverral flörtnél tovább nem mentem. A rohadt álmokbol van elegem basszus, a tegnap éjjelit meg nem is értem. Az van h nagyon nehéz ugy lépkedni, meg tenni a kapcsolatomért, az eredménynek meg örülni, ha éjjel állandóan összezagyválódom, ugyanis majdnem minden nap exxel álmodom. Általában az álom lényege ugyanaz csak a helyszin más: randizunk, nagyon jó, megölel, megcsókol, de sose sex. Azt nem álmodtam vele, mióta külön vagyunk. Mondjuk ez még jó. De igy is épp elég nehéz ilyen álmok mellett nappal jól lenni és nem kattogni. Mondjuk azért a tegnapi igen minőségi és hosszu "békülősex" után a párommal, sokkal kevésbé érzem azt a feszitő idegességet. Hát ja, ez ott volt a szeren éjjel. Vajon marad-e ez a teljesitmény? Mert akkor sok minden oké lesz megint.. :-)
Érdekes amit irsz, mert én pont h nem menekülök, ez adott nekem. A barátok és a munka nálam ugyanugy nézett ki, mind a rangsorom szerint, mind az időm felosztása szerint. Ő változott meg. Az elején ugyanugy hajnalban kelt, de fennmaradt velem késő estig, szivesen sétált velem még egyet este, kevesebbet tvzett, sokkal többet dumáltunk, hülyéskedtünk együtt, meg rengeteg erotika volt. Kevesebbet pihent, aludt és mégis negyed annyit nem panaszkodott mint most, mikor tényleg alig kell már valami miatt velem töltenie az időt munka után. Nekem az a pasi kéne. Naiv voltam, azt hittem neki az az igazi énje. Hát nem az volt. Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy miért Te erőlködj? Ha fontos lenne neki a kettőtök kapcsolata, akkor bizony megvárhatna, meglephetne, tehetne némi erőfeszítést ő is. De elkényelmesedett, ellustult. Kettőn áll a vásár.
Igen nehéz így egy kapcsolatot fentartani, hogy ennyire különböztök. Nem is baj, hogy a munkába és a barátokhoz menekülsz, mert így nem kattogsz folyton. :) csak ügyesen Érdekes amit irsz, mert én pont h nem menekülök, ez adott nekem. A barátok és a munka nálam ugyanugy nézett ki, mind a rangsorom szerint, mind az időm felosztása szerint. Ő változott meg. Az elején ugyanugy hajnalban kelt, de fennmaradt velem késő estig, szivesen sétált velem még egyet este, kevesebbet tvzett, sokkal többet dumáltunk, hülyéskedtünk együtt, meg rengeteg erotika volt. Kevesebbet pihent, aludt és mégis negyed annyit nem panaszkodott mint most, mikor tényleg alig kell már valami miatt velem töltenie az időt munka után. Nekem az a pasi kéne. Naiv voltam, azt hittem neki az az igazi énje. Hát nem az volt.
Inkább utóbb, de nem szeretnék egy évemre sem ugy emlékezni, hogy felesleges volt. Ahhoz rövid az élet. Most ennek határán állok. Még nem érzek akkora ürt és céltalanságot, mert leköt a hivatás, tudok örülni a sikereknek, a barátaimat imádom stb.. Ha ez nem lenne, és csak a kapcsolatomnak élnék, belátom, már értelmetlen lenne felkelni. Viszont nem szeretném megvárni azt az időt, hogy egy pasi miatti kattogás az életem fennmaradó szép részeire is rányomja a bélyegét. Jártam már igy, pont a bizonyos ex miatt, de akkor züllöttem is rendesen.. Nem akarok visszafelé lépkedni, mert én más tapasztalatainak sose hittem, de a saját bőrömön elég volt egyszer megtapasztalnom mindent. Jó, nem mindent mert ez nagyképüen hangzik, biztos van pár dolog amit (még) nem életem át, de sok sok felelőtlenséget igen. Igen nehéz így egy kapcsolatot fentartani, hogy ennyire különböztök. Nem is baj, hogy a munkába és a barátokhoz menekülsz, mert így nem kattogsz folyton. :) csak ügyesen
Látom Anna, Te az a fajta vagy, aki nem csak őrlődik, de előbb-utóbb lépni fog valamerre. :) Inkább utóbb, de nem szeretnék egy évemre sem ugy emlékezni, hogy felesleges volt. Ahhoz rövid az élet. Most ennek határán állok. Még nem érzek akkora ürt és céltalanságot, mert leköt a hivatás, tudok örülni a sikereknek, a barátaimat imádom stb.. Ha ez nem lenne, és csak a kapcsolatomnak élnék, belátom, már értelmetlen lenne felkelni. Viszont nem szeretném megvárni azt az időt, hogy egy pasi miatti kattogás az életem fennmaradó szép részeire is rányomja a bélyegét. Jártam már igy, pont a bizonyos ex miatt, de akkor züllöttem is rendesen.. Nem akarok visszafelé lépkedni, mert én más tapasztalatainak sose hittem, de a saját bőrömön elég volt egyszer megtapasztalnom mindent. Jó, nem mindent mert ez nagyképüen hangzik, biztos van pár dolog amit (még) nem életem át, de sok sok felelőtlenséget igen.