Címkék: Félreléptem - lebuktam!

Fórum - Család és kapcsolatok témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

2718. jano válasza munin üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-17 15:19:49

idézőjelA férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
- Hol voltál?
- Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál?
- Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.
- Mit néztetek?
- Az Egri csillagokat.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Szóval, mit néztetek?
- Egy szexfilmet, amit Pisti az Internetről letöltött.
- Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.
A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is.
A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről. idézőjel
Nagyon jó! :-))))))

2717. Medko válasza munin üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-15 18:25:56

idézőjelA férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
- Hol voltál?
- Mit néztetek?
- Az Egri csillagokat.
- Szóval, mit néztetek?
A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről. idézőjel
Hehe, témába vág:D

2716. muninÚj | Válasz | 2010-05-15 14:47:15

A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
- Hol voltál?
- Mit néztetek?
- Az Egri csillagokat.
- Szóval, mit néztetek?
A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.

2715. jano válasza Katkamanó üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-15 10:27:51

idézőjelHúúúú....rátapintottál a lényem legmélyebb rejtekére....:DDDDDD idézőjelTudtam! Éreztem! :-)))

2714. Katkamanó válasza jano üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-11 09:44:59

idézőjelVolt szó rólad is Te kis önző, éhes dög! :-))) Vigyáz ezzel az én én én én énköszpontúsággal mert bajod lehet még belőle. Úgy 15-20 éves korig ez rendben van, aztán már kárt okozol vele, csak hogy a kedvedért témát váltsunk, mert ez volt a kérésed. :-))) idézőjelHúúúú....rátapintottál a lényem legmélyebb rejtekére....:DDDDDD

2713. jano válasza Katkamanó üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-11 05:57:05

idézőjelJano a hülyeség nem tud bántó lenni,csak nehéz elviselni....Rólam van szó többszörösen is és felesleges köröket nem érdemes futnod ebben a témában...Amiről írtál rólam szólt és amit felhoztál témának , mert "valaki írta" az szintén én voltam, mert én írtam valamelyik hszomban...Esetleg gondolkozz, mielőtt ekkora hülyeséggel próbálsz visszavágni.....Ha meg nem tudtad felfogni azt az egy mondatot, vagyis az értelmét annak amit írtam akkor talán egyszerűbb ha kérdezel.......Ezt már többen kérték tőled egyébként...Most csatlakoznék....:DDDD idézőjelVolt szó rólad is Te kis önző, éhes dög! :-))) Vigyáz ezzel az én én én én énköszpontúsággal mert bajod lehet még belőle. Úgy 15-20 éves korig ez rendben van, aztán már kárt okozol vele, csak hogy a kedvedért témát váltsunk, mert ez volt a kérésed. :-)))

2712. Katkamanó válasza jano üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-10 16:57:51

idézőjelMi a baj a témával? Nem rólad van szó!!! van egy téma, ha tetszik, hozzászólsz, ha nem akkor nem. Csak, hogy tudj túl lépni magadon és a valakin. Már nem vagy valaki, csak voltál?? :-))))) idézőjelJano a hülyeség nem tud bántó lenni,csak nehéz elviselni....Rólam van szó többszörösen is és felesleges köröket nem érdemes futnod ebben a témában...Amiről írtál rólam szólt és amit felhoztál témának , mert "valaki írta" az szintén én voltam, mert én írtam valamelyik hszomban...Esetleg gondolkozz, mielőtt ekkora hülyeséggel próbálsz visszavágni.....Ha meg nem tudtad felfogni azt az egy mondatot, vagyis az értelmét annak amit írtam akkor talán egyszerűbb ha kérdezel.......Ezt már többen kérték tőled egyébként...Most csatlakoznék....:DDDD

2711. jano válasza Katkamanó üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-10 15:43:08

idézőjelSzerintem nyugodjon békében ez a téma...Ha engem nem izgat akkor mást minek? A valaki én voltam...:DDDDD idézőjelMi a baj a témával? Nem rólad van szó!!! van egy téma, ha tetszik, hozzászólsz, ha nem akkor nem. Csak, hogy tudj túl lépni magadon és a valakin. Már nem vagy valaki, csak voltál?? :-)))))

2710. Katkamanó válasza jano üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-10 15:05:27

idézőjelKetten kürtölték ha kürtölték, hogy ki indított (tyúk vagy tojás efekt.) Hibáznak az emberek, van hogy csak utólag derül ki, hogy nagy hiba, ne illessük túl súlyos szavakkal!

Valahol valaki írta, hogy azt sajnálja, hogy kellemetlenül érzik magukat néhányan. Nem kell sajnálni, miért is ne érezhetnék magukat kellemetlenül. Normális emberi érzés ami olyanoknál jön ki akik éreznek, az érzés pedig szép, érezni kell. Érezze is kellemetlenül magát az aki rossz fát tett a tűzre, aki nem az úgysem fogj, és nem is kell neki! Majd elmúlik. :-))) idézőjel
Szerintem nyugodjon békében ez a téma...Ha engem nem izgat akkor mást minek? A valaki én voltam...:DDDDD

2709. jano válasza munin üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-05-10 10:50:00

idézőjelIgazad van.  idézőjelMinden tiszteletem a tiéd. Ez a nagy dolog aki ilyet is tud és nem mindent, mindenkit túl magyarázni!! A csúszómászók tudnak kisiklani, bele és kimagyarázni mindent, mindenbe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hirdetés
Belépés

hirdetés

Hírlevél
Friss kommentek

Új étkezési zavar: orthorexia

Mikor reikizni jártam, az egész tanfolyamon két...

Lucgizi || 2010 || Sze || 03.

Leteszteltük: Mit bír a körömlakkod?

Gizi köszi, láttam, hogy 200 alkalomra elég... ...

pgreta || 2010 || Sze || 03.

Lehet egyszerre két pasit szeretni?

Érdekes dolog a genetika :)) Pl. meglepődtem raj...

Lucgizi || 2010 || Sze || 03.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Szavazás
Ajánlat