A segítségeteket szeretném kérni egy kutatással kapcsolatban. A szakdolgozatomat PARTNERÜK által LELKILEG, FIZIKAILAG és/vagy SZEXUÁLISAN BÁNTALMAZOTT NŐKRŐL írom.
Jelenleg az ehhez kapcsolódó KÉRDŐÍVES KUTATÁSHOZ keresek résztvevőket. Több Anyaotthonban jártam már és még megyek is, de mivel az Európai és hazai adatok alapján a nők ötödét érte már családon belüli erőszak fontosnak tartom, hogy a kutatásban olyan nők tapasztalatai és javaslatai is megjelenjenek, akik más módon próbálnak(tak) megbirkózni ezzel a nehéz élethelyzettel.
A válaszadás NÉVTELEN és önkéntes, a kérdőív eredményeit bizalmasan kezelem. A kérdőív kitöltése kb. 40 percet vesz igénybe.
A kérdőív Word dokumentumként letölthető az alábbi honlapról:
www.art.hu/vera/kerdoivnoknek.doc
vagy online kitölthető az alábbi honlapon:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/300598716/
Amennyiben érintett vagy, szeretnélek megkérni, hogy a kérdőív kitöltésével támogasd a kutatást, ha pedig nem kérlek, küld tovább ezt a felkérést, hogy másokhoz is eljuthasson.
igen,ő is jelét adta nem egyszer,nem félre érthetően.Nagyon nagy fordulatokat vesz ez az egész,ami köztünk van, még a nem létező kapcsolat tartás is. : ) Izgi az egész, ami,és ahogy történik,le írom mert számomra nagyon sokat jelent,és én ritkán mondom,nem vagdalkozom a szavakkal,mely erős érzelmek halmaza, "Szeretet, és szerelem, " Kezd érdekessé válni a történeted,szóval,akit szeretsz attól kaptál jelet többször is,méghozzá nem félreérthető jelet! Ugyanakkor nem létező kapcsolattartásról beszélsz?Szóval nincs kapcsolatod vele,de mégis tudod hogy szeret téged,és te is szereted őt.Akkor ez a szerelem plátói?
helyesbítek,biztos,hogy a másik is tudja,hogy vonzódsz hozzá?:)) igen,ő is jelét adta nem egyszer,nem félre érthetően.Nagyon nagy fordulatokat vesz ez az egész,ami köztünk van, még a nem létező kapcsolat tartás is. : ) Izgi az egész, ami,és ahogy történik,le írom mert számomra nagyon sokat jelent,és én ritkán mondom,nem vagdalkozom a szavakkal,mely erős érzelmek halmaza, "Szeretet, és szerelem, "
Nekem nincs erről semmilyen ismeretem,de nem lehetne tudtára adni hogy vonzódsz hozzá?:)) Tudod e-mail-ben, sms-ben, msn-en ,fénypostával,füstjelekkel.....stb.:))) De még emellett is nekem ez egy kicsit olyan romantikus,mint a Rómeó és Júlia:)) helyesbítek,biztos,hogy a másik is tudja,hogy vonzódsz hozzá?:))
Nem, én nem akartam ki próbálni, csak éppenségel én vonzódom nagyon valakihez, abszolút de nem tudom el felejteni ! és nem is akarom, ezt ketten tudjuk csak,hogy mi van, és ebből eredően gondoltam hogy létezik ilyen v. nem. Nekem nincs erről semmilyen ismeretem,de nem lehetne tudtára adni hogy vonzódsz hozzá?:)) Tudod e-mail-ben, sms-ben, msn-en ,fénypostával,füstjelekkel.....stb.:))) De még emellett is nekem ez egy kicsit olyan romantikus,mint a Rómeó és Júlia:))
Nekem csak egy kérdésem lenne,mi történt végül a szerelmi kötés-oldás üggyel? Kipróbáltad,vagy hagytad az egészet? Nem, én nem akartam ki próbálni, csak éppenségel én vonzódom nagyon valakihez, abszolút de nem tudom el felejteni ! és nem is akarom, ezt ketten tudjuk csak,hogy mi van, és ebből eredően gondoltam hogy létezik ilyen v. nem.
Nekem sajna csak egy valaki jut mindig az eszembe ! Szotyi ? néven villantott még anno egyszer, :) de talán úgy is hívhatnám, Szilva, ? : )))) nem tudom ? mond ez valakinek valamit ? Max ? vissza csippant, v. fel vesz barinak, és külön vonalon meg zümmögnénk, akár "Szotyival, " vagy ha valaki tud valamit róla, mert érdekelne. De nem látom pl: Andersent, Kicsi szív, meg tényleg, jön a jó idő,kert ! meg a többi, mondjuk, én sem mindig molyolom, a dolgokat, szio,mindenkinek,várom az inputokat. Nekem csak egy kérdésem lenne,mi történt végül a szerelmi kötés-oldás üggyel? Kipróbáltad,vagy hagytad az egészet?
Ha már így rátapintottál a lényegre,nekem is úgy tűnik,nem teljes a létszám:) Te kire tippelsz,ki az aki feldobná a hangulatot?:)) Nekem sajna csak egy valaki jut mindig az eszembe ! Szotyi ? néven villantott még anno egyszer, :) de talán úgy is hívhatnám, Szilva, ? : )))) nem tudom ? mond ez valakinek valamit ? Max ? vissza csippant, v. fel vesz barinak, és külön vonalon meg zümmögnénk, akár "Szotyival, " vagy ha valaki tud valamit róla, mert érdekelne. De nem látom pl: Andersent, Kicsi szív, meg tényleg, jön a jó idő,kert ! meg a többi, mondjuk, én sem mindig molyolom, a dolgokat, szio,mindenkinek,várom az inputokat.
Hát igen,vannak még és egy valakire várnak,hogy a hülyéskedéstől.a komolyságig,együtt csináljanak mindent ! Ha már így rátapintottál a lényegre,nekem is úgy tűnik,nem teljes a létszám:) Te kire tippelsz,ki az aki feldobná a hangulatot?:))
judytta,itt vannak,csak szoktak ökörködni,meg fetrengeni meg ilyesmit csinálni:)) vagy az már kimeríti a normális pasik fogalmát?.)) Hát igen,vannak még és egy valakire várnak,hogy a hülyéskedéstől.a komolyságig,együtt csináljanak mindent !