Címkék: Hova lettek a normális párkapcsolatra vágyó pasik???

Fórum - Család és kapcsolatok témák
Szex | Divat és szépség | Test és lélek | Család és kapcsolatok | Munka és pénz | Otthon | Szabadidő | Étel és ital

4899. Mira36Új | Válasz | 2010-03-11 23:05:55

Kedves Fórumozók!

A segítségeteket szeretném kérni egy kutatással kapcsolatban. A
szakdolgozatomat PARTNERÜK által LELKILEG, FIZIKAILAG és/vagy
SZEXUÁLISAN BÁNTALMAZOTT NŐKRŐL írom.

Jelenleg az ehhez kapcsolódó KÉRDŐÍVES KUTATÁSHOZ keresek
résztvevőket. Több Anyaotthonban jártam már és még megyek is, de mivel
az Európai és hazai adatok alapján a nők ötödét érte már családon
belüli erőszak fontosnak tartom, hogy a kutatásban olyan nők
tapasztalatai és javaslatai is megjelenjenek, akik más módon
próbálnak(tak) megbirkózni ezzel a nehéz élethelyzettel.

A válaszadás NÉVTELEN és önkéntes, a kérdőív eredményeit bizalmasan
kezelem. A kérdőív kitöltése kb. 40 percet vesz igénybe.

A kérdőív Word dokumentumként letölthető az alábbi honlapról:

www.art.hu/vera/kerdoivnoknek.doc

vagy online kitölthető az alábbi honlapon:

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/300598716/

Amennyiben érintett vagy, szeretnélek megkérni, hogy a kérdőív
kitöltésével támogasd a kutatást, ha pedig nem kérlek, küld tovább ezt
a felkérést, hogy másokhoz is eljuthasson.

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Veronika

4898. yudi válasza cuccos üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-03-01 08:32:36

idézőjeligen,ő is jelét adta nem egyszer,nem félre érthetően.Nagyon nagy fordulatokat vesz ez az egész,ami köztünk van, még a nem létező kapcsolat tartás is. : ) Izgi az egész, ami,és ahogy történik,le írom mert számomra nagyon sokat jelent,és én ritkán mondom,nem vagdalkozom a szavakkal,mely erős érzelmek halmaza, "Szeretet, és szerelem, "  idézőjelKezd érdekessé válni a történeted,szóval,akit szeretsz attól kaptál jelet többször is,méghozzá nem félreérthető jelet!
Ugyanakkor nem létező kapcsolattartásról beszélsz?Szóval nincs kapcsolatod vele,de mégis tudod hogy szeret téged,és te is szereted őt.Akkor ez a szerelem plátói?

4897. cuccos válasza yudi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-28 20:56:42

idézőjelhelyesbítek,biztos,hogy a másik is tudja,hogy vonzódsz hozzá?:))
 idézőjel
igen,ő is jelét adta nem egyszer,nem félre érthetően.Nagyon nagy fordulatokat vesz ez az egész,ami köztünk van, még a nem létező kapcsolat tartás is. : ) Izgi az egész, ami,és ahogy történik,le írom mert számomra nagyon sokat jelent,és én ritkán mondom,nem vagdalkozom a szavakkal,mely erős érzelmek halmaza, "Szeretet, és szerelem, "

4896. yudi válasza yudi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-28 10:41:41

idézőjelNekem nincs erről semmilyen ismeretem,de nem lehetne tudtára adni hogy vonzódsz hozzá?:))
Tudod e-mail-ben, sms-ben, msn-en ,fénypostával,füstjelekkel.....stb.:)))
De még emellett is nekem ez egy kicsit olyan romantikus,mint a Rómeó és Júlia:)) idézőjel
helyesbítek,biztos,hogy a másik is tudja,hogy vonzódsz hozzá?:))

4895. yudi válasza cuccos üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-28 10:32:05

idézőjelNem, én nem akartam ki próbálni, csak éppenségel én vonzódom nagyon valakihez, abszolút de nem tudom el felejteni ! és nem is akarom, ezt ketten tudjuk csak,hogy mi van, és ebből eredően gondoltam hogy létezik ilyen v. nem. idézőjelNekem nincs erről semmilyen ismeretem,de nem lehetne tudtára adni hogy vonzódsz hozzá?:))
Tudod e-mail-ben, sms-ben, msn-en ,fénypostával,füstjelekkel.....stb.:)))
De még emellett is nekem ez egy kicsit olyan romantikus,mint a Rómeó és Júlia:))

4894. cuccos válasza yudi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-28 09:53:13

idézőjelNekem csak egy kérdésem lenne,mi történt végül a szerelmi kötés-oldás üggyel?
Kipróbáltad,vagy hagytad az egészet? idézőjel
Nem, én nem akartam ki próbálni, csak éppenségel én vonzódom nagyon valakihez, abszolút de nem tudom el felejteni ! és nem is akarom, ezt ketten tudjuk csak,hogy mi van, és ebből eredően gondoltam hogy létezik ilyen v. nem.

4893. yudi válasza cuccos üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-27 20:54:47

idézőjelNekem sajna csak egy valaki jut mindig az eszembe ! Szotyi ? néven villantott még anno egyszer, :) de talán úgy is hívhatnám, Szilva, ? : )))) nem tudom ? mond ez valakinek valamit ? Max ? vissza csippant, v. fel vesz barinak, és külön vonalon meg zümmögnénk, akár "Szotyival, " vagy ha valaki tud valamit róla, mert érdekelne. De nem látom pl: Andersent, Kicsi szív, meg tényleg, jön a jó idő,kert ! meg a többi, mondjuk, én sem mindig molyolom, a dolgokat, szio,mindenkinek,várom az inputokat. idézőjelNekem csak egy kérdésem lenne,mi történt végül a szerelmi kötés-oldás üggyel?
Kipróbáltad,vagy hagytad az egészet?

4892. cuccos válasza yudi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-27 16:36:15

idézőjelHa már így rátapintottál a lényegre,nekem is úgy tűnik,nem teljes a létszám:)
Te kire tippelsz,ki az aki feldobná a hangulatot?:)) idézőjel
Nekem sajna csak egy valaki jut mindig az eszembe ! Szotyi ? néven villantott még anno egyszer, :) de talán úgy is hívhatnám, Szilva, ? : )))) nem tudom ? mond ez valakinek valamit ? Max ? vissza csippant, v. fel vesz barinak, és külön vonalon meg zümmögnénk, akár "Szotyival, " vagy ha valaki tud valamit róla, mert érdekelne. De nem látom pl: Andersent, Kicsi szív, meg tényleg, jön a jó idő,kert ! meg a többi, mondjuk, én sem mindig molyolom, a dolgokat, szio,mindenkinek,várom az inputokat.

4891. yudi válasza cuccos üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-26 06:51:19

idézőjelHát igen,vannak még és egy valakire várnak,hogy a hülyéskedéstől.a komolyságig,együtt csináljanak mindent ! idézőjelHa már így rátapintottál a lényegre,nekem is úgy tűnik,nem teljes a létszám:)
Te kire tippelsz,ki az aki feldobná a hangulatot?:))

4890. cuccos válasza yudi üzenetére - ElőzményÚj | Válasz | 2010-02-26 06:06:28

idézőjeljudytta,itt vannak,csak szoktak ökörködni,meg fetrengeni meg ilyesmit csinálni:))
vagy az már kimeríti a normális pasik fogalmát?.)) idézőjel
Hát igen,vannak még és egy valakire várnak,hogy a hülyéskedéstől.a komolyságig,együtt csináljanak mindent !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hirdetés

hirdetés

Belépés
alway
Friss kommentek

Fejezd be a tanulmányaidat

A nagy demokratikus USÁ-ban is a pozitív diszkri...

juanita || 2010 || Már || 12.

Hasonlóság és különbözőség is kell a sikeres párkapcsolathoz

Mindig érdeklődéssel figyelem azokat az emberek...

mormyka || 2010 || Már || 12.

A fenékműtétek száma még a válságban is emelkedik

Először mivel gazdag nő zabáll, mint a diszn...

darkangel || 2010 || Már || 12.

Legforróbb téma
Legfrissebb cikkek
Hírlevél
Szavazás
Ajánlat