Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: megfordulhat veled a világ

négylevelű lóhere, szerencse
Shutterstock -
változás asztrológia Ikrek Nap heti horoszkóp
A Nap hétfőn az Ikrek jegyébe lép, majd a héten követi a Vénusz és a Jupiter is. Heti horoszkóp következik.

A Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a hétvégén Ikrek jegyébe lép, ami sokak életében változást hoz. A legjobb lehetőségei az Ikreknek lesznek, de a jegyváltás másoknak is kedvezhet. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A pünkösd hétfővel induló heted eseménydúsnak ígérkezik: három bolygó (Nap, Vénusz és Jupiter) lép az Ikrekbe, ami a tanulásról, az utazásról és a kommunikáció fontosságáról szól. Ezen a héten most már mindenképpen el kell szánnod magad valamelyikre. A csütörtököt ugyanakkor kerüld, mert ezen a napon, három bolygó-szembenállás mutat akadályokat. Ettől gyorsan elmehet a kedved. Péntektől kedvezőbb konstellációk jönnek. 

szerencse, öröm
Heti horoszkóp: az Ikrekre rámosolyog a szerencse
Forrás: Shutterstock

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Konfliktusokkal terhes heted lesz: keddtől csütörtökig, a három nap alatt négy bolygó-szembenállás szerint több irritáló emberrel lesz dolgod. Tőled függ, milyen vitába mész bele, illetve maradsz ki. Ne feledd, „minden csatát megnyersz, amit nem kezdesz el”! Ha nem veszed fel a kesztyűt, péntektől már békésebb napok jönnek. Hétvégén a vasárnapot jobban fogod kedvelni. 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Eljött a te időd: ezen a héten három bolygó (Nap hétfőn, Vénusz csütörtökön és Jupiter vasárnap) lép az Ikrekbe, mely ritka és rendkívül kedvező lehetőség a számodra. Hétfőn kezdődik a hónapod, és jön a születésnapod. Ám a csütörtöki telihold kellemetlen nézeteltérést jelez. Még aznap Vénusz, a kis szerencse bolygója, majd vasárnap Jupiter, a nagy szerencse bolygója áll melléd… Jól hangzik? 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői pünkösdi nap még esélyt ad a kikapcsolódásra, épp ezért ne aggódj a munkád miatt. Keddtől több összezördülésnek leszel szem- és fül tanúja. Lehetőleg egyikbe se folyj bele! Az összezördülések arra jók, hogy az emberek kimondják a véleményüket, és így esély nyílik a kompromisszumra. Szóval ne ijedj meg! Péntektől jön a megbékélés, amelynek köszönhetően a hétvégéd jónak ígérkezik.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.